понеділок, 18 листопада 2013 11:16

Олександра Ніколаєнко не готує вдома і бачить сина бізнесменом

Автор: фото: svitske.1plus1.ua
 

Нещодавно у Росії відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт", українська красуня та дружина американського мільярдера Олександра Ніколаєнко разом з чоловіком прилетіла до Москви, щоб обрати кращу з дівчат і розповіла у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на каналі 1+1 про те, як виховує дітей.

"Старший син Ричард пішов до школи, маленькій Мілені 18 місяців, треба багато уваги, тому ми отримуємо багато задоволення з чоловіком, тому це щастя", - говорить Ніколаєнко.

Діти Олександри народилися і живуть у Америці, але не дивлячись на це, вони знають російську та українську.

"Вони достатньо добре говорять російською і навіть українською, я не можу сказати, що вони говорять, але вони знають фрази", - говорить Ніколаєнко.

Майбутнє своїх дітей Олександра Ніколаєнко бачить у продовженні бізнесу її чоловіка.

"Чоловік сказав: відпочивай, тому що, коли дитина пішла до школи, я є тією людиною, яка відвозить дітей до школи, ми не довіряємо його нікому, крім цього є гольф, теніс, бейсбол, плавання, гімнастика, музичний клас і багато всього", - говорить Олександра Ніколаєнко про виховання дітей.

Також Ніколаєнко розповіла, що не готує вдома.

"Я не готую вдома, у нас є шеф-кухар, якщо є можливість найняти шеф-кухаря, то це допомога всім домогосподаркам і мамам", - говорить Ніколаєнко.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Ніколаєнко не готує вдома і бачить сина бізнесменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути