Ексклюзиви
понеділок, 21 жовтня 2019 22:46

Алек Болдуїн зняв штани у вечірній програмі

Автор: NBC
  Алек Болдуїн похизувався скинутими кілограмами
Алек Болдуїн похизувався скинутими кілограмами

Американський актор 61-річний Алек Болдуїн зняв штани під час зйомок вечірнього шоу Джиммі Феллона. Таким чином знаменитість хотів продемонструвати, наскільки він схуд.

"Ви хочете побачити, як я схуд? Готові? На мені більше не тримаються мої штани", - сказав Болдуїн і залишився стояти у самих трусах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Джастіна Бібера знялась для глянцю напівоголеною

Ведучий підбіг до актора, щоб прикрити його своїми картками з текстом. Однак їх не вистачило, щоб повністю закрити знаменитість. Випуск транслювали у неділю на каналі NBC.

Автор: NBC
  Алек Болдуїн похизувався скинутими кілограмами
Алек Болдуїн похизувався скинутими кілограмами

Під час розмови з ведучим Алек Болдуїн зізнався, що більше не хоче пародіювати Дональда Трампа. Президента США актор зіграв у кількох скетчах в Saturday Night Live. останній сюжет стосувався процесу імпічменту Трампа через скандал, пов'язаний з українським президентом.

Нещодавно племінниця Алека Болдуїна, модель Гейлі зіграла весілля зі співаком Джастіном Бібером. Церемонію організували у Південній Кароліні. Ціна організації свята склала понад $1,3 млн (близько 32,3 млн грн).

Зараз ви читаєте новину «Алек Болдуїн зняв штани у вечірній програмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути