пʼятниця, 18 липня 2008 15:22

Алан Бадоєв змусив Асію Ахат дивитися на голого чоловіка (ФОТО)
10

Довірити зйомки відео на пісню "Ангели не палять" Асія Ахат вирішила одному з найбільш затребуваних режисерів на пострадянському просторі - Алану Бадоєву.

Той як завжди придумав неординарний сценарій, суть якого ось в чому: гарний хлопець, який спокусив за своє життя дуже багатьох жінок, потрапляє на небеса, де його збираються судити. Ахат якраз і виступає в ролі головного судді.

- Під час підготовки до зйомок кліпу я побачив фотографії відомого німецького фотографа Лемберга, - розповідає Бадоєв. - І якраз вони стали ключем до такого сюжету і послужили основою для декорацій.

Втім, фішка кліпу не тільки в цьому. Найцікавіше, що хлопець з"являється перед суддею (тобто Ахат) абсолютно голим.

- Ми довго шукали відповідний персонаж, - розповів Бадоєв. - Нарешті, зупинили свій вибір на 20-річному хлопцеві з модельного агентства.

Сама співачка дивитися на красиве тіло героя не соромилася.

- Мене це не бентежить, - зізналася Ахат. - Я нормально себе відчуваю в цьому образі. Ось якби переді мною посадили багато гарних хлопців і змусили роздягтися - тоді б я, напевно, переживала. А так. Тим більше, коли це стається спонтанно. Я не готувалася заздалегідь до цієї ролі, оскільки з сценарієм ознайомилася тільки вранці, перед початком зйомок (до речі, сам Бадоєв поставив умову, щоб Ахат ознайомилася зі сценарієм тільки перед стартом процесу - прим. авт.).

Єдине, що я не хочу приплітати сюди якусь містику або релігію. Алан може називати це судилищем, пеклом, чим завгодно. Він написав сценарій і має на це повне право.

Але я для себе вирішила - гратиму свою історію. Історію жінки, яка, грубо кажучи, веде з"ясування стосунків зі своїм коханим. Пізніше підключаються й інші дівчата, які натерпілися від цього ж чоловіка. От і все. Це абсолютно людська тематика, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв змусив Асію Ахат дивитися на голого чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути