Ексклюзиви
понеділок, 09 червня 2008 12:37

Актриса Джесіка Альба народила дівчинку

У Лос-Анджелесі в минулі вихідні у відомої актриси Джесіки Альби, яку не раз називали однією з найкрасивіших і бажаніших жінок планети, народилася дочка. Радісна подія відбулася в престижній клініці Cedars-Sinai.

Сім"я молодої мами поки ніяк не коментує цю подію, але деякі відомості про маля вже просочилися в пресу. Хтось вже чув, як новоспечений дідусь - батько Джесіки - сказав про новонароджену: "Вона прекрасна". Про це повідомляє "Взгляд".

Як пише видання "Us Weekly", клопіт за турботою про Джесіку і її донечку узяв на себе щасливий татко Кеш Уоррен. Хлопця бачили коли він заносив пакети з їжею в родове відділення клініки.

Нагадаємо, Джесіка і Кеш оголосили про прийдешнє поповнення в грудні минулого року. Незабаром після цього пара оголосила про заручини, а 19 травня цього року закохані одружилися. Пишних торжеств із цього приводу пара не влаштовувала.

Незадовго до пологів подружжя переїхало в новий будинок - маєток в Беверлі Хіллз вартістю близько $4 млн. Разом з Джесікою і Кешем в будинок переїхали і три їхні собаки.

"Це великий стрес - купити будинок, завагітніти і вийти заміж протягом півроку, - поділилася недавно Джесіка. - Це багато рішень, що міняють життя. Я насправді дуже, дуже спокійна і щаслива в своїх відносинах".

Єдине, що іноді турбувало зірку, так це звичайні для вагітних часті зміни настрою. За словами актриси, вона могла то розплакатися ні з того ні з сього, то впасти в гнів. Також її дуже лякала думка про грудне годовування дитини. Втім, з цього питання Джесіці не завадило б проконсультуватися у Кристини Агілери. Співачка народила сина Макса Лірона в січні, годує його грудьми і не перестає дивуватися з радощів материнства і бюста, що сильно збільшився в об"ємі.

Зараз ви читаєте новину «Актриса Джесіка Альба народила дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути