Ексклюзиви
четвер, 08 квітня 2021 10:31

"Яка зневага" - Аlyona Аlyona позувала голяка із прапором України

"Яка зневага" - Аlyona Аlyona позувала голяка із прапором України
Аlyona Аlyona вразила оголеним фото. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Українська реп-виконавиця Аlyona Аlyona продовжує дивувати фанів, презентуючи новий альбом "Галас". Його реліз відбудеться сьогодні, 8 квітня.

Цього разу співачка повторила образ американської зірки Lizzo. На знімку Альона позує оголеною, прикриваючись прапором України.

"Коли починають вимірювати об'єми патріотизму - я чую галас. А як ви вважаєте, що робить українця патріотом?" – підписала світлину в Instagram реперка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona засвітила пишні груди і дала поради, як прийняти себе

Реакція прихильників була різна. Хтось захопився такою сміливістю жінки, хтось навпаки засудив за використанням української символіки в такому контексті:

"Однозначно не накутування державного символу на оголене тіло", "Ну точно ні перше, ні друге фото патріотизму нікому не додають, скоріше це ображає гідність народу", "Яка зневага стягу. Розчарована", "Я не можу, яка красуня", "Мега крута. Ось вона Україна з усією широтою душі. Ось кого треба брати на проєкт "Холостячка".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)

Реп-виконавиця 29-річна Alyona Alyona здивувала шанувальників пікантною світлиною. Артистка спародіювала американську співачку Бейонсе. На фото, опублікованому в Instagram, зірка постала в чорних мінішортах, майці та сорочці. Щоб доповнити образ, взула босоніжки на підборах та одягнула сонцезахисні окуляри. Волосся зібрала у високий пучок.

Зараз ви читаєте новину «"Яка зневага" - Аlyona Аlyona позувала голяка із прапором України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути