вівторок, 10 червня 2008 11:03

Як низько готові впасти скандальні зірки (ФОТО)
8

Для цих зірок немає такого поняття, як чорний піар і погана слава. Вони упевнені, що для завоювання популярності всі засоби хороші: у хід йдуть зйомки домашнього порно, алкоголь і наркотики, голі частини тіла і огидна манера одягатися. TMZ.com обнародував список найгучніших скандалістів шоу-бізнесу.

Ніхто навіть не сумнівався, що очолить цей сумнівний хіт-парад 24-річна співачка Емі Уайнхаус, яка останнім часом привертає увагу не своєю музикою, а проблемами з наркотиками і алкоголем. Недавно таблоїд The Sun опублікував відео, в якому жінка, схожа на Уайнхаус, палить крек-кокаїн і розповідає про те, як вживала екстазі і валіум. Тріумфаторка цьогорічного "Греммі", Емі до того ж визнана найнесексуальнішою жінкою в світі, на думку FHM.

Розповіді про світські розваги "паскудної дівчинки" Ніколь Річчі вже нав"язли у всіх на зубах, та і сама актриса теж виглядає, скажемо прямо, кепсько.

Зовсім недавно на неї було страшно дивитися - це був обтягнутий шкірою скелет. Ставши молодою матусею, Ніколь, проте, піднабрала ваги, проте палити і поводитися зухвало так і не перестала.

Колишня модель Памела Андерсон висунула язик і стала схожа на "мультяшку". Оскільки кар"єра Пем останнім часом пішла на спад, статус знаменитості в її випадку підтримують прогулянки в міні-бікіні, а також численні повідомлення про її шлюби та розлучення.

Говорять, що останній ніс Майкла Джексона був зроблений з шматочка його власного вуха. Таким чином, легендарна "людина-слон" без бою відправлена в нокаут.

Співачка Вікторія Бекхем втомилася оголятися перед аудиторією, і цього разу вирішила "сховатися" у важку броню, натягнувши на себе все, що було можна, і окуляри, і капелюх, і дивну сіру хламиду. До речі, останнім часом ходять наполегливі чутки, що колишня учасниця групи Spice Girls вагітна четвертою дитиною. Може, під цим плащ-наметом ховається кругленьке черевце?

Старлетка Кортні Лав вже кілька разів переробляла своє обличчя. Останнім часом вона навіть почала виглядати акуратніше, проте, "фріковатість" і улюблений стиль гранж нікуди не поділися. Так, недавно рок-співачка заявила, що невідомі вкрали з її будинку в Каліфорнії прах лідера групи Nirvana Курта Кобейна.

Створюється відчуття, що чим більше зоряний одяг схожий на ганчірку, тим більше вона коштує. Так, скандальна модель Кейт Мосс вирішила вразити світську тусовку, надівши волохатий килимок для ванни і портьєру.

По "фріковатості" і музикант групи Aerosmith Стівен Тайлер не відстає від молодих колег по цеху. Під прицілом камер папарацці рок-ветеран сидить на пляжі, роздивляючись свій власний статевий орган. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Як низько готові впасти скандальні зірки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути