четвер, 22 березня 2018 15:07

Ахтем Сеїтаблаєв та Віктор Вацко навідались на прем'єру мультфільму "Дикі предки"
9

21 березня, в ТРЦ Ocean Plaza в кінотеатрі "Сінема-Сіті" відбулася прем'єра мультфільму "Дикі предки". Одну з головних ролей озвучив актор і режисер Ахтем Сеїтаблаєв, а Віктор Вацко як і у житті, коментував футбол.

Коментатор телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Віктор Вацко розширив горизонти і озвучив героя мультфільму "Дикі предки". У такій ролі коментатора шанувальники почують вперше.

Віктор Вацко подивитися мультик прийшов разом з усією родиною. Син коментатора Максим під час дитячих конкурсів похвалився вмінням набивати ногою футбольний м'яч і своїми знаннями в футболі. І хоч Вацко зізнався, що ніколи професійно не грав в футбол, його син показав, що у Вацко молодшого з його навичками явно світле футбольне майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Качка в яблуках та діаманти: зірки розповіли про найяскравіші подарунки до Дня Валентина

 

Також прем'єру відвідали актор і режисер Ахтем Сеїтаблаєв, комедійний актор і телеведучий Віктор Андрієнко, шеф-продюсер телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Іван Гресько, легенда українського футболу і експерт програми "Головна команда" В'ячеслав Шевчук, ведучі "Футбол NEWS" Ігор Бурбас та Алла Бублій, коментатори телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександр Михайлюк, Роман Тимощук, Максим Гіленко і Андрій Малиновський.

Ведучі "Халатного футболу" Костянтин Киркарян і Микола Середич проводили різні конкурси та дарували подарунки. Для гостей заходу працювали різні тематичні фотозоні, а пригощали їх ласощами і різнобарвним попкорном.

"Дикі предки" — сімейна анімаційна комедія від студії Aardman і режисера Ніка Парка, 4-х разового володаря премії "Оскар". Фільм розповідає про протистояння Бронзового і Кам'яного віку, а також історію виникнення самого популярного виду спорту - футболу. В оригінальній версії фільм дублювали Едді Редмейн і Том Хіддлстон. В українському дубляжі брали участь Ахтем Сеїтаблаєв і Віктор Вацко. Ахтем озвучив ватажка Бронзового століття лорда Гнуса, а Віктор — королівського коментатора. Українські глядачі зможуть подивитися анімацію "Дикі предки" з 29 березня у всіх кінотеатрах країни.

 
 
 
 
 
 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Ахтем Сеїтаблаєв та Віктор Вацко навідались на прем'єру мультфільму "Дикі предки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути