Ексклюзиви
пʼятниця, 22 жовтня 2010 11:44

Агілеру відлупцював чоловік (ФОТО)

Американським журналістам стала відома причина розлучення співачки Крістіни Агілери. Незадовго до раптового розриву з чоловіком зірка потрапила до лікарні з розбитим обличчям. Передбачається, що побив її саме чоловік під сімейного скандалу. Як тільки співачка вийшла з лікарні - подала на розлучення.

"У Крістини йшла кров з рота, і в неї були розбиті губи", - повідомили в клініці Cedars-Sinai Medical Center, куди доставили артистку.

Чоловік співачки Джордан Братман приїхав з нею і заявив, що вона впала. Проте свідки стверджують, що у зірки на обличчі було безліч синців, немов її били кулаком, і подряпини в рота. Потім у лікарню приїхав особистий хірург Крістини, який наклав їй шви на губу. Дванадцятого жовтня співачку бачили на вулиці, вона прикривала обличчя капелюхом. Біля її губ було видно садна. Після цього Крістіна оголосила про розлучення.

Представники артистки ніяк не коментують цю інформацію. Подейкують, що в Агілери і Братмана був "вільний шлюб", і чоловік дозволяв зірці приводити додому її коханок.

Нагадаємо, Крістіна Агілера і Джордан Братман познайомилися в 2002 році, а одружилися в листопаді 2005 року. У 2008 році у пари народився син, якого назвали Максом.

Radaronline.com

Зараз ви читаєте новину «Агілеру відлупцював чоловік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути