середа, 31 січня 2018 13:40

"Я не дивилась на неї": Дакота Джонсон прокоментувала фото з Анджеліною Джолі з "Золотого глобуса"

Автор: Reuters
  Дакота Джонсон прокоментувала знімок з Анджеліною Джолі
Дакота Джонсон прокоментувала знімок з Анджеліною Джолі

Зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон прийшла в студію шоу Джиммі Феллона і прокоментувала кадри з церемонії вручення премії "Золотий глобус - 2018", які на початку місяця бурхливо обговорювали інтернет-користувачі і преса.

Однак зірка фільму "П'ятдесят відтінків свободи" (Fifty Shades Freed) постаралася переконати Феллона, що зовсім не дивилась на Джоли з Еністон.

"Чесно кажучи, не думаю, що я тоді дивилася на неї (на Джолі). Якщо будете уважними, то виявите, що я дивилася на стіл, за яким сиділи творці серіалу" Дуже дивні справи "(Stranger Things). Люблю" Дуже дивні справи "... Ненавиджу ситуації, коли в ресторані мене потайки намагаються сфотографувати інші відвідувачі, але на" Золотому глобусі "я не втрималася і спробувала зняти відео з юними акторами", - зізналася Дакота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі проігнорувала емоційну промову Дженніфер Еністон

На 75-й церемонії вручення престижної кінопремії зустрілися Анджеліна Джолі і Дженніфер Еністон, які зазвичай уникають таких моментів. Коли Еністон вийшла на сцену вручати нагороду, Джолі опустила очі, намагаючись не дивитися в бік колишньої дружини Бреда Пітта. Стоп-кадр відеозапису цієї незручної ситуації показав, що за "грою" Анджеліни спостерігала Дакота Джонсон.

Зараз ви читаєте новину «"Я не дивилась на неї": Дакота Джонсон прокоментувала фото з Анджеліною Джолі з "Золотого глобуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути