Ексклюзиви
середа, 29 березня 2017 19:07

58-річна Мішель Пфайффер показала стрункі ноги у сексуальному міні
8

Мішель Пфайффер
Фото: Interview
Мішель Пфайффер
Мішель Пфайффер
Мішель Пфайффер
Мішель Пфайффер

Актриса Мішель Пфайффер прокинулася знаменитою після виходу на екрани фільму "Обличчя зі шрамом" (Scarface) в 1983 році. Однією з нових стрічок стане фільм Даррена Аронофскі "Мама" (Mother!), в якому разом з нею грає нова кохана режисера, актриса Дженніфер Лоуренс.

Журналу Interview запросив Мішель стати героїнею номера, для якого у неї взяв інтерв'ю Аронофскі.

Колеги і друзі обговорили різні теми, а видання надало своїм читачам можливість оцінити відмінну форму 58-річної актриси в фотосесії. Для неї вона приміряла міні, а також наряди з легких тканин, що підкреслюють силует.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна модель оголеною засмагала серед скель

"Я народилася в Південній Каліфорнії і була дуже далека від світу розваг.Не ходила в кіно регулярно. Моя мама не водила машину. Батько не хвилювався за мене. Одним словом, не могла похвалитися абсолютною свободою пересувань, але зате дивилася старі фільми по телевізору. Навіть не зможу зараз сказати, що це були за фільми, тому що пройшло багато років, але добре пам'ятаю, що дивлячись на гру акторів, ловила себе на думці, що теж можу так. Я росла дуже драматичною дитиною: мама навіть називала мене маленькою актрисою ", - розповіла зірка.

Запам'яталася багатьом Пфайффер своєю роллю жінки-кішки в "Бетмені".

Зараз ви читаєте новину «58-річна Мішель Пфайффер показала стрункі ноги у сексуальному міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути