четвер, 18 травня 2017 13:55

43-річна Пенелопа Крус у купальнику приміряла образ "рятувальниці Малібу"
8

Пенелопа Крус
Пенелопа Крус
Пенелопа Крус
Пенелопа Крус
Пенелопа Крус

Актриса Пенелопа Крус не змогла сховатися від репортерів: зірку сфотографували в червоному злитому купальнику, який підкреслив струнку фігуру знаменитості.

Знімки були зроблені в Майамі, де в даний момент знаходиться 43-річна актриса. До Флориди актриса відправилася, щоб взяти участь в зйомках третього сезону серіалу "Американська історія злочинів" (American Crime Story).

Саме Крус зіграє молодшу сестру знаменитого кутюр'є Джанні Версаче Донателлу. А зовсім недавно з'явилися кадри зі знімального майданчика, де вдалося розгледіти Пенелопу в образі Донателли. Два дні тому актриса опублікувала в Instagram фото, на якому позує на камеру в білій перуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блондинка Пенелопа Крус перевтілилася в Донателлу Версаче

До речі, творці організували зйомки саме у Флориді, тому що Джанні Версаче був убитий на Оушен-драйв в Майамі-Біч перед порогом власного особняка. Ця трагічна подія сталася 15 липня 1997 роки (майже рівно 20 років тому). Цікаво, що Донателла Версаче поки ніяк не прокоментувала поточну ситуацію і не висловила власну думку з приводу проекту, в якому задіяна Крус.

Зараз ви читаєте новину «43-річна Пенелопа Крус у купальнику приміряла образ "рятувальниці Малібу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути