пʼятниця, 16 травня 2008 15:04

На туристичному мотоциклі можна їздити взимку

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Менеджер Андрій Черханов показує багажник мотоцикла ”Ґолд Вінґ”. Нейлонові сумки ізсередини повторюють форму пластикових кофрів. Їх можна швидко дістати
Менеджер Андрій Черханов показує багажник мотоцикла ”Ґолд Вінґ”. Нейлонові сумки ізсередини повторюють форму пластикових кофрів. Їх можна швидко дістати

У автосалоні "Мотосвіт" на Дніпровській набережній у Києві продають японські мотоцикли "хонда". Для тривалих подорожей пропонують туристичні мотоцикли "Ґолд Вінґ".

Двомісний агрегат завдовжки 2,6 м важить 169 кг. Шестициліндровий двигун на 1,8 л розганяє мотоцикл до 200 км/год. Упорскування пального — електронне. Потужність 118 к. с. П"ятиступінчаста коробка передач має задній хід.

— Подвійне шасі "Ґолд Вінґа" зроблене з алюмінію, щоб зменшити загальну вагу, — розповідає менеджер салону Андрій Черханов, 32 роки. — На мотоциклі встановили функцію "круїз-контроль", як на дорогих автомобілях. Тому він упевнено тримається на трасі. Гальма дискові, з антиблокувальною системою.

Їздити на мотоциклі можна і взимку. Ручки керма підігріваються. Пасажирів обдуває теплим повітрям. В одному із трьох багажників уставлено сумку-холодильник.

Сидіння шкіряні. Для пасажира зроблено високу спинку з підлікотниками. Над ними стереодинаміки. У передній панелі мотоцикла вмонтувано CD-програвач на 6 дисків.

Ціна "Ґолд Вінґа" — 191,9 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «На туристичному мотоциклі можна їздити взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути