Ексклюзиви
середа, 04 червня 2008 16:41

На "Форді Фієста" можна зекономити 13 тисяч

Автомобілі "форд", "ягуар", "Ленд Ровер", "вольво" та "порше" можна купити зі знижкою 10–13%. Група компаній "Віннер", що представляє ці марки, акцію присвятила вступу України до Світової організації торгівлі.

— З 16 травня розпродуємо авто п"яти марок, — пояснює менеджер із продажу автосалону "Віннер" Дмитро Столовий. — Акція всеукраїнська. Для киян ще три відсотки знижки —  подарунок від "Віннер".

До столичного автосалону приїжджають з інших областей, каже Дмитро Столовий.

— У Житомирі на "Форд Фієсту" знижка 10 тисяч гривень, а в Києві — 13. Житомиряни їдуть до нас зекономити три тисячі, — пояснює менеджер. — Кількість акційних машин обмежена. Наприклад, уже немає "Форд Фюжен" та "Форд Фокус" із механічною коробкою передач.

Акційні знижки діють на машини, що є на складі. За словами консультанта автосалону, здебільшого це автомобілі 2007 року випуску.

— Найбільша знижка на авто марки "форд" — 30 тисяч 800 гривень, — каже Столовий. — Базова комплектація на модель "Форд Мондео" 257 тисяч гривень, а зі знижкою — 226.

Акція у автоцентрі "Віннер Автомотів" триватиме до 15 червня. Купити автомобілі можна у регіональних представників або в Києві за адресою Московський проспект, 24д.

Зараз ви читаєте новину «На "Форді Фієста" можна зекономити 13 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути