Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 05:30

Чорні авто потерпають частіше

Житель столичної Оболоні 49-річний Микола Ситдиков залишає на ніч власний "фіат" під будинком:

— Якось дивлюся у вікно, сусід із верхнього поверху на своїй чорній "Ауді А8" паркується біля моєї машини. Виходить і чіпляє дверима моє авто. Я вибіг до сусіда: "Що ж ти робиш?!" А він давай лаятися. Мовляв, мій "фіат" дешевший за одне колесо його "ауді", немає чого хвилюватися. Через пару днів я йому помстився — металевою флешкою дряпнув двічі капот, багажник і двері "ауді". Він зрозумів, чия то робота. Більше до мене не вітався. Зате й не ставив свою машину біля моєї.

У столиці часто умисне пошкоджують автомобілі, якщо вони стоять на тротуарі й заважають пішоходам, займають чуже місце на парковці. Часом і через заздрість, вважають у страховій компанії "Провідна". На кузові пишуть погрози, розфарбовують балончиками. Машинам темних кольорів обдирають фарбу, світлі обливають зеленкою.

— Багато клієнтів звертаються саме з умисними пошкодженнями, — розповідає страховик Наталія Дементьєва, 27 років. — Якось машині в Київській області пошкрябали дах. У протоколі записали, що автомобіль потерпів від нападу індичок. Виявилося, це сусіди висадили птахів на дах, аби дошкулити власникові. Інший випадок — на "Ніссан Мікру" із 13-го поверху скинули цеглину. Цим автомобілем перекривали прохід.

Найчастіше потерпають чорні авто і сірі. Вандали часто псують "лансери". На другому місці — "ланоси". Цих авто багато. Проте у страховій компанії жодного разу не мали справи із пошкодженням "мерседесів".

Зараз ви читаєте новину «Чорні авто потерпають частіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути