пʼятниця, 14 травня 2021 23:46

Вправи, щоб позбутися другого підборіддя

Вправи, щоб позбутися другого підборіддя
Щоб позбутися від подвійного підборіддя одна із вправ - висування щелепи вперед. Фото: pixabay

Друге підборіддя може виникнути навіть у людей без зайвої ваги.

Щоб позбутися від нього і красиво підтягнути овал обличчя, варто регулярно виконувати нескладні, але ефективні вправи, пише "Новое время".

Причиною такої проблеми може бути навіть постійне нахиляння голови під час роботи у смартфоні чи тому, що м'язи втратили тонус. Корисні вправи допоможуть виправити ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який продукт обрати для перекусу, щоб він подовжував життя

Щоб позбутися від подвійного підборіддя одна із вправ - висування щелепи вперед. Треба відкинути голову назад, а погляд підвести на стелю, витягнути нижню щелепу вперед, допоки не буде відчуття розтягування під підборіддям, затриматися у такому положенні на 10 секунд. На кінець розслабити щелепу і повернути голову в нейтральне положення.

Вправа з м'ячем: під підборіддя треба покласти м'яч діаметром приблизно 25 сантиметрів, потім притиснути підборіддя до м'яча і повторювати маніпуляцію по 25 разів на день.

Ще одна вправа - губи трубочкою. Голову нахилити назад, очима дивитися вгору. Найважливіше - обережно витягнути губи, уявляючи, що хочеться поцілувати стелю. Це допоможе розтягнути ділянку шкіри під підборіддям. Тоді повернути голову в звичне положення і розслабити тіло.

Розтягування язика: дивитися прямо перед собою і повільно висунути язик якомога далі, напрямляючи його вгору і тягнучись до носа. Тоді затримати язик у такому положенні на 10 секунд, а потім розслабити.

Витягування шиї: відкинути голову назад, дивітися на стелю, а язик притиснути до піднебіння. Затримати язик таким чином на 5 – 10 секунд, а потім повернути йому звичний стан.

Наступна вправа - рухання нижньою щелепою: знову відхилити голову назад, дивитися вгору, повернути голову направо і витягнути нижню щелепу вперед. Затриматися в такому положенні на 5 – 10 секунд і розслабитися. Така ж вправа потрібна, повернувши голову вліво.

Часом люди жаліються, що находити денну норму кроків у 10 тис. буває складно. Є кілька порад, які допоможуть кожному збільшити активність упродовж дня. Щоб почати більше рухатися, треба запланувати прогулянку на 30-60 хвилин щовечора або в обід.

Зараз ви читаєте новину «Вправи, щоб позбутися другого підборіддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути