четвер, 20 квітня 2017 22:49

Визначити шкідливі продукти можна за типом власної фігури

Визначити шкідливі продукти можна за типом власної фігури
Табу-продукти відповідають типу вашої фігури. Фото: racionika.ru

У сучасній тенденції світові дієтологи закликають дівчат відмовитися від виснажливих дієт. За їх словами, головне не вживати продукти, що зупиняють природній обмін речовин.

Аби скласти власний список табу-продуктів, слід визначити тип фігури.

Фігура-прямокутник. При такому стані необхідно контролювати вживання жирів. Худнете ви досить легко, при необхідності можете запросто позбутися кількох зайвих кілограмів. Почніть більше ходити пішки. Робіть прості вправи для преса та стегон.

Фігура-яблуко. Якщо верхня частина тулуба крупніше нижньої, але при цьому стрункі ноги, підтримувати форму допоможе зменшення вуглеводів в раціоні. Така дієта дозволяє скидати зайві сантиметри в області живота. Варто робити вправи, що допомагають підкачати сідниці та стегна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель похизувалася целюлітом на сідницях у мережі Instagram

Фігура-трикутник. Вузькі плечі та широкі стегна свідчать про те, що вам слід їсти менше солодкого. Заїдати стрес смаколиками нас змушує гормон естроген. Це провокує тіло запасати жир на животі та стегнах. Зверніть увагу на вправи для стегон, пресу та рук.

Пісочний годинник. Жінкам з такою фігурою складно коригувати вагу. Якщо потрібно скинути декілька кілограмів, обмежуйте жири, вуглеводи та солодке. Найкращі фізичні навантаження — плавання.

Дієта "Зигзаг" - проста та ефективна. Складається з чергування білкових днів з вуглеводними. Організм не голодує та при цьому худне. Прихильники раціону стверджують, що система допомагає скинути до 10-15 кг.

Зараз ви читаєте новину «Визначити шкідливі продукти можна за типом власної фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути