Ексклюзиви
середа, 12 липня 2017 15:02

Український стоматолог навчить американців канонам "голлівудської посмішки"

  Назарій Михайлюк
Назарій Михайлюк

У Голлівуді (Каліфорнія) стоматолог Назарій Михайлюк з Івано-Франківська проведе тренінг на Міжнародному симпозіумі Oral Design Hollywood. Фундація дизайну посмішки, що є організатором заходу, вже понад 35 років сприяє обміну знаннями та передачею ноу-хау у світі стоматологічної майстерності. Українець розкаже про новітні підходи у сфері дизайну посмішки. Новітні технології дозволяють впроваджувати повністю цифровий дизайн посмішки, інформатизований процес обстеження та проектування вінірів.

Загальною темою тренінгів у США стане синергія новітніх матеріалів та сучасних методів у стоматології. Для участі у масштабній медичній події стоматолог Назарій Михайлюк вибраний не випадково, адже його практика відрізняється першістю у використанні мікроскопів на всіх етапах маніпуляцій в стоматології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіра Найтлі та Гілларі Клінтон: зірки, яким варто звернутись до стоматолога

"Жоден процес у лікуванні пацієнта не проходить без використання цифрового мікроскопа. Така практика цікава для американських спеціалістів. Під час виступу я порівняю різні підходи у процесі створення та встановлення вінірів: ті, що вже широко використовуються у всьому світі і ті, що вимагають використання сучасних технологій та тільки-тільки приходять на ринок стоматології", - зазначає Назарій Михайлюк.

  Назарій Михайлюк
Назарій Михайлюк

Назарій Михайлюк вже не вперше демонструє світу новітні розробки українського стоматологічного ринку. Він став наймолодшим лектором у світі, котрий до 30 років відвідав 50 країн світу з тренінгами та лекціями, навчаючи інших спеціалістів галузі.

Зараз ви читаєте новину «Український стоматолог навчить американців канонам "голлівудської посмішки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути