понеділок, 30 вересня 2013 16:24

У моду повертаються в'язані мішкуваті речі
5

Фото: Фото надані Юлією Айсіною

Цієї осені в моду повертаються в'язані речі. Дизайнер Юлія Айсіна радить носити об'ємні светри. Каже, такі речі можуть вигідно підкреслити стрункість.

"Must have цього сезону в гардеробі кожної модниці - великий светер-oversize вільного покрою, а також пальта, плаття, спідниці й кардигани на два розміри більші за ваш. Тенденцію до вільних речей можна назвати продовженням торішньої моди на в'язані і вовняні речі. Якщо раніше дизайнери досягали об'єму за рахунок крою, то тепер цього ефекту ми досягаємо за рахунок матеріалів: найчастіше це ворсистий, ніжний на дотик мохер або цупка вовна, яка нагадує по своїй текстурі войлок чи натуральне хутро. У модній індустрії незмінне одне правило: все циклічно. Саме тому колись дуже популярний трикотаж ручної чи машинної в'язки знову впевнено набирає обертів у світі моди".

Ще одним відкриттям сезону стало повернення fluffy knit - в'язаної текстури, слизької на дотик, що нагадує матеріал, з якого роблять килимки для ванної.

"Я так само поступово перейшла на об'ємні, мішкуваті речі, - говорить Юлія. - Хоча раніше й уявити не могла себе в подібних виробах. Не бійтеся потонути у великому в'язаному теплому светрі. Він або кардиган підійде і до спідниці, і до джинсів, подовжений жакет пасуватиме на кожен день, а пальто можна носити до морозів. Щоб виглядати правильно в таких речах пам'ятайте правила для oversize - краще хай це буде одна річ, можна доповнити образ досить великою сумкою, дуже важливий колір і якість - ніяких розтягнутих недбалих речей, сміливо поєднуємо тонкі тканини і велику в'язку, контрастні орнаменти, носимо як з високим каблуком так і зі зручними чобітками".

У колірній гамі допускаються будь-які відтінки - від пастельних тонів до насиченого чорного.

Зараз ви читаєте новину «У моду повертаються в'язані мішкуваті речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути