пʼятниця, 19 травня 2017 13:35

ТОП-3 способи мати ідеальне тіло без дієт та тренувань

ТОП-3 способи мати ідеальне тіло без дієт та тренувань
Три домашніх способи мати гарне тіло без дієт. Фото: hochu.ua

Зайві сантиметри на талії у літньому сезоні зовсім недоречні. Пропонуємо вам три способи, як досягти ідеальних форм без виснажливих дієт та тренувань.

Дихання

Скинути кілька зайвих кілограмів допоможе дихальна гімнастика. Обов'язкове правило під час виконання: вдих та видих здійснюються не грудною кліткою, а животом. Тонка талія, кубики преса, опрацювання глибоких м'язів живота досягаються при щоденному виконанні комплексу дихальних вправ. Почати можна з 15 хвилин в день.

Контрастний душ

Спосіб спрацьовує в комплексі з іншими методами. Приймаючи душ, в кінці процедури, чергуйте температуру води - від холодної до гарячої. Необхідно пам'ятати, що контраст температур повинен наростати поступово. При правильному застосуванні та відсутності протипоказань такий прийом позбавляє від зайвих кілограмів та целюліту. Допомагає боротися з рядом захворювань, таких як ожиріння, аритмія та вегето-судинна дистонія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краса материнства: ТОП-6 фітнес-дівчат з ідеальними формами

Масаж

У боротьбі з жировими відкладеннями найефективніше водний, банковий, медовий та ручний щипковий види масажу. Процедури дозволяють роздрібнити жирові запаси та поліпшити кровообіг. Масаж можна проводити самостійно в домашніх умовах. Сеанси повинні бути систематичними та проводитися курсом.

На порозі літнього сезону, жінки починають активно готуватися до сезону коротких суконь та міні-бікіні. Аби надихнутися на майбутні звершення, пропонуємо вам переглянути добірку яскравих прикладів схуднення.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-3 способи мати ідеальне тіло без дієт та тренувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути