Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2021 12:54

Новітні спреї для тіла: гіалуронова кислота та натуральні олії сприяють живленню та зволоженню

  Косметика для естетичного задоволення: приємно купувати і користуватися
Косметика для естетичного задоволення: приємно купувати і користуватися

Психологи не втомлюються повторювати, що починати свій шлях до щастя та спокійного життя потрібно з любові до себе. Виявляється, що полюбити себе не так і просто, якщо ти не знаєш, як саме це робити. Одна із найпоширеніших вправ – балувати себе. Інтернет-магазин МЕЙКАП підготував добірку косметики для естетичної насолоди, яка навчить жити в гармонії з собою.

Косметика про любов

Швидко прийняти душ з універсальним гелем, призначеним для всієї сім'ї чи кожного дня обирати щось на свій смак, за настроєм? Сьогодні – ніжний мус з екстрактом шовку, завтра – зволожуюче молочко з чуттєвим ароматом ванілі, а потім – справжній релакс та насолода квітково-кедровим ароматом парфумованого гелю Dsquared2 She Wood або Hermes Terre D'Hermès. Звісно ж, задоволення та поваги до себе буде більше, якщо прислухатись до особистого бажання.

Ваш психолог поставить вам плюс, якщо ви зможете використовувати косметику заради приємного ритуалу. Для цього найкраще підходять неймовірно ароматні місти для тіла. Подивитися асортимент можна за посиланням: https://makeup.com.ua/categorys/1267244/. Всі косметичні продукти цієї лінії мають розкішний дизайн, бо місти – саме про естетичне задоволення.

Місти:

• нове покоління спреїв різної дії – в залежності від складу, косметика зволожує тіло, ароматизує, тонізує, освіжає, заряджає вітамінами, знімає подразнення, почервоніння, надає шкірі сяйво, повертає еластичність;

• до складу містів входять натуральні олії, екстракти, гіалуронова кислота, тому ця косметика використовується для додаткового живлення і зволоження, підвищення ефективності базового догляду;

• багатофункціональний засіб, який можна застосовувати під час спеки для того, щоб освіжитися, відчути прохолоду – він дуже легкий і швидко вбирається, як і вода, не залишаючи жирної плівки або почуття дискомфорту.

Після серйозних невдач буває дуже складно полюбити себе і почати заново щось робити саме для себе, однак без цього ви приречені на не дуже щасливе життя. Починайте повертатися до себе, радіючи простим дрібницям. Обирайте щось цікаве – те, що самі бажаєте, а не хтось інший. Це може бути один дорогий косметичний засіб, чи декілька різноманітних.

Найкращі парфумовані спреї для тіла

Прокидатися зранку набагато приємніше й легше, якщо знати, що попереду на вас чекає розкішний ритуал. Креми, тоніки, сироватки при регулярному використанні дуже скоро доведуть свою ефективність, і впевненості в собі побільшає.

Спреї для тіла:

• Victoria's Secret VS Fantasies Aqua Kiss Fragrance Mist – відчуйте магічну дію аромату парфумованого спрею від відомого бренду. Ви закохаєтесь в себе, насолоджуючись солодкою прохолодою свіжих нот білої фрезії, соковитої сливи та ніжної ромашки.

• Pierre Cardin Exotic Passion Body Mist – освіжає, тонізує, має приємний екзотичний аромат, що розпалює жагу до життя.

• Mr.Scrubber Body Couture Perfume Body Mist Air Blossom – продукція українського бренду. Підходить для сухої дерми, швидко вбирається і не закупорює пори.

Як використовувати міст? Його потрібно розпорошити на відстані 5-10 см від себе, прикриваючи очі та рот. Якісні димки не залишають на обличчі крапель води. Все нанесене на шкіру вбирається буквально за хвилину.

Зараз ви читаєте новину «Новітні спреї для тіла: гіалуронова кислота та натуральні олії сприяють живленню та зволоженню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути