неділя, 11 жовтня 2020 23:46

Порадили, як обирати спідню білизну

Порадили, як обирати спідню білизну
Білизну з мереживом, бантиками і різними фактурами можна одягати під щільний одяг, який приховає всі нерівності білизни під тканиною. Фото: pixabay

Якщо спідню білизну обирати правильно, то вона стане запорукою краси і здоров'я жінки.

Неякісна незручна білизна не лише псує образ, але також погано позначається на формі грудей, розповіла українська стилістка Віка Барва в Instagram.

Також вона поділилась хитрощами і нюансами підбору нижньої білизни. За її словами, білизна для повсякденного носіння має бути безшовною і однотонною, без масивних прикрас. Вибирайте білизну бежевого кольору - вона підійде під будь-який одяг. Відмовтеся від силіконових бретелей на користь бюстгальтерів зі знімними бретелями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати кольорову гаму для ефектного вигляду

Білизну з мереживом, бантиками і різними фактурами можна одягати під щільний одяг, який приховає всі нерівності білизни під тканиною. При виборі білизни без бретелей оберіть модель з ущільнювачем з силікону на поясі бюстгальтера - він підтримує форму грудей і утримує білизну на тілі.

Для глибоких декольте вибирайте бюстгальтери з глибоким вирізом і довгими бретельками. Чашечка повинна сидіти впритул до грудей. Для одягу з глибоким вирізом вибирайте моделі з подовжувачем на спині.

Обираючи невидимий бюстгальтер, наклейки на соски і бюстгальтера-наклейки вибирайте повністю силіконові моделі або з верхнім шаром з бавовни. Така білизна підійде тільки для маленьких грудей, оскільки зовсім не тримає форму.

Якщо ви не хочете, щоб бретельки було видно під одягом - використовуйте спеціальні стягуючі аксесуари для бретелей.

Стилістка Катрін Дойл розвінчує міф про те, що статус - це наявність брендів на одязі. Вона вважає, що статус - це не бренди, а внутрішній стан, який зчитують оточуючі. За словами експертки, статусний гардероб - це гардероб впевненої в собі людини, яка цінує себе, свій час, свої гроші і точно знає, чого хоче від життя.

Зараз ви читаєте новину «Порадили, як обирати спідню білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути