пʼятниця, 31 липня 2020 22:46

Порадили, як блондинкам доглядати за волоссям

Порадили, як блондинкам доглядати за волоссям
Блондинка – це не завжди про колір волосся, а більше про стиль життя. Фото: pixabay

Якщо дотримуватись певних правил, доглядаючи за світлими відтінками волосся, то його вдасться зберегти холодним, попелястим та медовим.

Початковий вигляд блонду можна зберегти за допомогою трьох простих правил для догляду, розповіла Інна Салібекова, стилістка по волоссю, в інтерв'ю для Elle.

За її словами, блондинка – це не завжди про колір волосся, а більше про стиль життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які відтінки помад стали трендовими цього року

Перше правило - це регулярне тонування. Щоб свіжість кольору не зникла, потрібно тонувати волосся раз в місяць. Експерти запевняють, що тонування новими спеціальними засобами є абсолютно безпечним для волосся. Це слід робити, тому що з часом освітлені пасма втрачають пігмент і виглядають жовтими, а тонування знову повертає їм насиченість та яскравість.

Також важливо не користуватись термоприладами для вкладання волосся. Блондинкам краще відмовитися від використання стайлерів, випрямлячів, фенів та інших приладів. Через вплив пари на волосяний покрив голови пігмент, який забарвлює його, зникає, тому світлий відтінок тьмяніє і втрачає блиск. Якщо вам необхідно використовувати спеціальні прилади для укладки, то не забувайте наносити на волосся термозахист.

Необхідно вивчати склад засобів для догляду за волоссям. Блондинкам варто звертати увагу на те, які компоненти містять у своєму складі шампуні для волосся, кондиціонери, маски, сироватки, олії та інші продукти для hair-рутини. Важливо, щоб усі вони були зі зволожувальним ефектом. А також складалися з ліпідів та протеїнів, які зміцнюють волосся. Засоби для догляду за волоссям повинні бути кислотними, але мати низький рівень pH.

Якщо знати кілька корисних порад, то укладка на волоссі триматиметься набагато довше. Адже щоранку важливим етапом зборів є укладання волосся. Зробити укладку волосся важко, а зберегти довше її ще важче. Стилістка Schwarzkopf Professional Олександра Едельберг поділилась порадами, як це зробити.

Зараз ви читаєте новину «Порадили, як блондинкам доглядати за волоссям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути