Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2015 19:12

Подвійний акцент: як створити правильне яскраве поєднання тіней і помади
4

Винний і бежевий. Помади насиченого винного відтінку відмінно поєднуються з бежевими тінями. При цьому, ви можете робити, як напівпрозорий макіяж очей, так і насичений. У другому варіанті використовуйте палітру бежевих відтінків від світлих до темних тонів. Щоправда, підводку очей найкраще виконувати в коричневому кольорі, а не в чорному. Оскільки чорний і винний буде виглядати менш стильно.    Щоб макіяж виглядав гармонійно, використовуйте для денного макіяжу матову текстуру тіней, а для вечірнього - з шиммером.
Рожевий і срібло. Рожевий колір, в тому чи іншому вигляді, завжди актуальний. Якщо хочете виглядати стильно, з'єднайте рожеві губи з срібними тінями на очах. При цьому срібло може бути, як насиченого сталевого відтінку, так і більш м'якого в залежності від пори дня і ваших особистих переваг.  До слова, якщо захочеться експериментів, спробуйте з рожевою помадою, "поєднати" стрілку з білого олівця.
Синій і рожевий. Якщо ви не боїтеся справжньої яскравості, наступне поєднання кольорів - для вас. Спробуйте помаду синього кольору комбінувати з рожевими тінями. При цьому, рожевий повинен бути з холодним підтоном. Для вечора можна додати трохи блиску. Цікаво виглядатимуть і сині стрілки. Звичайно, даний варіант макіяжа не буде добре виглядати на діловій зустрічі, а от у вихідний день, коли вам захочеться неординарності - запросто.
Червоний і золотий. Червоні губи і золоті тіні на повіках, а також акценти на щоках - ідеальне поєднання, коли хочеться чогось яскравого і незвичайного. Природне бажання при використанні червоної помади - зовсім не чіпати очі, обмежившись лише легким мейком вій, проте варто трохи розширити свої кордони, і макіяж заграє новими фарбами. Візьміть золоті тіні і нанесіть їх на повіки. Можна зробити класичний макіяж, а можна обмежитися мономакіяжем: все залежить тільки від вашого бажання. Також трохи золота нанесіть на зони, де повинен бути хайлайтер. Такий образ вмить підніме настрій, і зробить образ дуже гармонійним.

Вважається, що акцент у макіяжі повинен бути або на очах, або на губах. Але якщо правильно підібрати кольори в макіяжі, можна допустити яскраве поєднання.

Візажисти говорять, що минув час, коли в макіяжі потрібно було робити один акцент. Найголовніше, вловити необхідну яскравість залежно від типажу зовнішності, а також навчитися правильно поєднувати кольори губ і очей.

Адже чорний smoky і червона помада на роботі або під час прогулянки з дитиною, будуть трохи не до місця. Однак і консервативність у питаннях макіяжу, можна залишити в минулому.

Якщо вам хочеться яскравості і на очах і на губах, дивіться у нашій галереї які кольори будуть гармоніювати один з одним.

Зараз ви читаєте новину «Подвійний акцент: як створити правильне яскраве поєднання тіней і помади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути