Ексклюзиви
середа, 04 грудня 2013 13:35

Косметика зі стовбуровими клітинами розгладжує рубці та шрами

Косметика зі стовбуровими клітинами розгладжує рубці та шрами
Фото: imidg.com.ua

У сучасній косметології активно практикують метод омолодження й відновлення зовнішньої краси за допомогою спеціальних резервних клітин, які знаходяться всередині людського організму та у рослинах. Використовують так звані стовбурові клітини.

В організмі кожної людини є клітини-рятувальники, які надають екстрену допомогу при травмах і захворюваннях. Завдяки своїй природній здатності активно ділитися, вони мігрують у зону ушкодженого органа й трансформуються. Відновлюють ушкоджені клітини, активізують регенерацію всього організму. Ці клітини називаються стовбуровими.

На ранніх стадіях свого розвитку організм людини практично повністю складається зі стовбурових клітин. З них поступово утворюються органи й тканини організму. Вони є будівельним матеріалом, беруть безпосередню участь у регенеративних процесах організму та можуть сповільнювати процес старіння.

Стовбурові клітини постійно витрачаються в боротьбі з захворюваннями, травмами, забрудненою екологією. Із віком їх кількість зменшується, й організм найчастіше не в змозі самостійно відновлюватися. Прогресує процес зношування та в'янення організму. Насамперед це позначається на стані шкіри обличчя й тіла.

Також джерелом стовбурових клітин є рослини, наприклад, виноград та яблука. Вони діють на шкіру як антиоксидант. Позитивно впливають на колір шкіри. При використанні продуктів зі стовбуровими клітинами епідерміс починає відновлюватися швидше, саме ж обличчя виглядає свіжішим та молодшим. Екстракти рослинних стовбурових клітин прискорює вироблення колагену і еластину. Також захищає від пошкоджень білок, в якому формуються волокна. Стовбурові клітини налагоджують синтез речовин, які розташовані між клітинами шкіри, тому вона стає еластичною.

Завдяки рослинним стовбуровим клітинам розгладжуються зморшки та пігментні плями. Вони підвищують опір шкіри до руйнівної дії ультрафіолету, активують фібробласти, які скорочують уже існуючі зморшки.

Сама ж цибулина волосини є стовбуровою клітиною. Рослинні стовбурові клітини її здатні активізувати. Не залежно, з якої вони рослини. Рослинні стовбурові клітини володіють антимутагенною дією. Вони є більш безпечні, ніж тваринні стовбурові клітини.

Сучасні косметологи розробляють засоби, які містять стовбурові клітини.

Введені в організм стовбурові клітини, зливаються із ушкодженими, затримують процес старіння та сприяють омолодженню шкірного покрову і організму загалом. Відновлюється здоровий колір обличчя, підвищується еластичність шкіри, розгладжуються дрібні зморшки, минає сухість і відлущування.

Метод лікування з використанням стовбурових клітин ефективний при опіках, екземах, дерматитах, псоріазі, дефектах шкіри, виразках, рубцях та шрамах.

Отримані, але невикористані стовбурові клітини, заморожують і зберігають у спеціальних кріобанках. Там вони не втрачають своєї живучості, активності й властивостей. Звідти їх поставляються на процедуру вживляння в донорських випадках.

Зараз ви читаєте новину «Косметика зі стовбуровими клітинами розгладжує рубці та шрами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути