Ексклюзиви
субота, 26 грудня 2015 12:25

Ані тріщинки: 4 способи врятувати взимку шкіру, що лущиться

Взимку дівчата часто стикаються з такою проблемою як лущення шкіри обличчя. Взимку, коли холод і вітер є звичайними природними явищами, шкіра часто обвітрюється, в результаті чого з'являються лущення і почервоніння. Також причиною лущення може стати сухе повітря в приміщенні, де ви проводите більшу частину свого часу. Щоб виправити ситуацію з шкірою, скористайтеся простими порадами.

 

Живіть шкіру

Щоб у шкіри була можливість створити захисну плівку, яка зменшить шкідливий вплив холоду та вітру, добре живіть шкіру. Це можна зробити за допомогою медових масок два рази на тиждень, поживних кремів і інших поживних речовин. Косметологи радять придбати на зиму хорошу лінійку по догляду, яка була б зроблена на основі олій. Саме олії відіграють важливу роль у зимовому догляді.

Також пам'ятайте, взимку з ранку потрібно наносити не зволожуючий, а живильний крем, оскільки зволожуючі компоненти можуть створити для шкіри проблеми при мінусових температурах.

Бальзам для губ

У зимовий період у вашій сумочці завжди повинен бути безбарвний твердий бальзам для губ. Коли на вулиці холодно і ви відчуваєте, що шкірі не комфортно, захистіть її бальзамом для губ. Це можна робити просто поверх макіяжу. Якщо робити це цепохлопуючими рухами, то з макіяжем нічого не трапитися. А шкіра не обвітритися.

Відмовтеся від скрабів

Скраби для обличчя — продукт, який потихеньку відходить у минуле, оскільки навіть найкращий скраб залишає на шкірі мікротріщини, а це провокує подальші проблеми з судинними сіточками. Категорично не можна використовувати скраби в період лущення.

Багато хто думає, що скрабуючі частинки засобу допоможуть прибрати ороговілі частинки на ураженій ділянці шкіри. Насправді шкіра травмується ще більше. Коли захочеться скористатися скрабом — зробіть живильну маску.

Масло ши

Масло ши — справжня знахідка для шкіри, що лущиться. Щоб полегшити її стан, робіть масляні маски через день: розтопіть на водяній бані трохи олії, нанесіть на очищене обличчя і накрийте вологим теплим рушником або серветкою. Залиште на обличчі на 20 хвилин, залишки приберіть за допомогою тоніку. Якщо у вас суха шкіра — нанесіть крем. Якщо нормальна — додатковий догляд не потрібний.

На період, поки шкіра лущиться, відмовтеся від використання пудри в щоденному макіяжі. Так, будь-яка пудрова текстура підкреслить лущення. Точно так само під забороною знаходяться матуючі креми і тональні основи. Вибирайте на період відновлення шкіри зволожуючі текстури.

Зараз ви читаєте новину «Ані тріщинки: 4 способи врятувати взимку шкіру, що лущиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути