Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 10:14

З"явилися шпигунські ФОТО гібридного Kia с"eed

На Паризькому автосалоні Kia покаже гібридний прототип на базі п"ятидверного хетчбека с"eed. Подробиці про новинку і дві шпигунські фотографії були опубліковані в середу на сайті Kia-world. Поки цей проект знаходитися на стадії розробки, а його серійне виробництво почнеться не раніше 2010 року.

На думку експертів Kia-world, гібридний "хетч" приводитиметься в рух 1,6-літровим бензиновим двигуном і 20-сильним електромотором, який не тільки збільшує потужність гібридної установки, але і працює як генератор при гальмуванні. Крутячий момент на колеса передає варіатор.

Окрім цього, економити електрику "сіду" допомагає система "старт-стоп", що вимикає двигун під час навіть коротких зупинок, і потім що запускає його при першому натисненні на педаль зчеплення.

Зовні гібридний с"eed практично не відрізняється від звичайного серійного хетчбека. Про наявність електромотора під капотом можна здогадатися тільки по трьом новим цифровим циферблатам на приладовій панелі, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «З"явилися шпигунські ФОТО гібридного Kia с"eed». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути