Ексклюзиви
четвер, 11 липня 2013 09:39

Вулицями Києва їздить новітня "Феррарі" за 3,6 млн грн

У Києві зазнімкували новітню модель італійської марки "Феррарі Берлінетта". Цей автомобіль заслужено входить до ТОП-10 найдорожчих суперкарів України. Правда, такий екземпляр уже не перший.

Ще у 2012 році в Україні завчасно купили дві Ferrari F12 Berlinetta. На вітчизняних дорогах помічено тепер уже три Берлінетта, одна із них - у Донецьку. Ще одна, синя, була завезена як шоу-кар. Вартість цієї машини - 3,6 млн гривень.

Автор: Фото: topgir.com.ua
 

Автомобіль розганяється до 100 км/год за 3.1 секунди. Максимальна швидкість дорівнює 340 км/год. Це все завдяки 6.3-літровому мотору V12 потужністю 740 л. с. Зараз цей двигун є найпотужнішим серед автомобілів Ferrari. Такий же мотор, але із меншою потужністю встановлюється на Ferrari FF.

Автор: Фото: topgir.com.ua
 

Як і на всіх останніх моделях марки Ferrari, починаючи з California і закінчуючи F12 Berlinetta, встановлюють 7-ступеневу автоматизовану напівавтоматичну коробку передач із подвійним зчепленням, яка управляється за допомогою підрульових пелюсток. Кузов F12 побудований на алюмінієвій рамі. Шасі складається з 12 різних алюмінієвих сплавів, жорсткість конструкції підвищена на 20% порівняно з 599, водночас вага знижена на 70 кг. Центр мас був знижений на 25 мм. Розподіл ваги F12 Berlinetta становить 46% спереду, 54% ззаду. Стійкість автомобіля і контроль тяги, підвіски й інших параметрів контролюються набором Manettino, встановленим на рульовому колесі.

Цікаво, що тільки у квітні столичні автосалони Bentley і Ferrari фактично спорожніли.

Зараз ви читаєте новину «Вулицями Києва їздить новітня "Феррарі" за 3,6 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути