Ексклюзиви
середа, 28 травня 2014 14:22

У мережі з'явилися фото універсала Mercedes C450 AMG Sport
3

У мережі з'явилися фотографії нової модифікації Mercedes-Benz C-Class - C450 AMG Sport. На знімках показаний тільки автомобіль з кузовом "універсал", однак аналогічний варіант буде також доступний для седана і купе. Ця версія займе в лінійці виробника місце між C400 і C63 AMG.

Новинка буде комплектуватися трилітровим шестициліндровим двигуном з двома турбінами. Такий же агрегат має модифікація C400, однак для AMG-варіанту він буде форсований з 333 до 367 кінських сил. Для порівняння, самий потужний З-Class - C63 AMG отримає чотирьохлітровий твін-турбо двигун V8, який, як очікується, зможе розвивати близько 450 сил.

"Мерседеси" C450 AMG Sport в стандартній комплектації будуть задньопривідним. Повнопривідну трансмісію запропонують в якості опції.

Новинка задумана як конкурента Audi S4 (333 кінські сили) і BMW 335i з пакетом доопрацювань M Performance (без тюнінга мотор розвиває 306 "коней").

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися фото універсала Mercedes C450 AMG Sport». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути