Ексклюзиви
понеділок, 25 квітня 2016 15:19

Українці запустять аналог Uber

В Україні запустять сервіс WayForPay , який дозволить службам таксі скласти конкуренцію великому онлайн-сервісу Uber.

Одним з переваг Uber є оплата послуг безготівковим способом — подібне рішення платіжний сервіс здатний реалізувати для українських служб таксі, повідомляє прес-служба WayForPay.

Рішення WayForPay полягає в тому, що пасажир, замовляючи таксі через додаток служби таксі, зможе також здійснити оплату онлайн. При цьому оплата буде відбуватися в "один клік", без тривалого введення платіжних реквізитів.

 

Крім того, сума з карти пасажира не списується, а блокується. У разі якщо таксі не приїде, заблокована сума буде знову на карті клієнта. Це дозволяє уникнути тривалого процесу повернення коштів пасажиру.

При першому замовленні таксі користувачеві потрібно прив'язати свою картку до додатка, щоб потім замовляти машину. Карта проходить верифікацію, для підтвердження, що вона використовується власником, а не в шахрайських цілях. Також можлива разова оплата без прив'язки карти клієнта, однак це не дозволить пасажиру повною мірою скористатися всіма перевагами платіжного сервісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві набирають водіїв Uber

Якщо в процесі поїздки пасажир змінив маршрут, збільшивши тим самим вартість поїздки, то в системі є можливість здійснити списання додаткової суми.

Також платіжне рішення дозволяє реалізувати зручні взаєморозрахунки служб таксі безпосередньо з самими таксистами. Крім того, за допомогою платіжного сервісу можливо організувати оплату таксі на сайті, одразу після замовлення.

На сьогодні платіжне рішення WayForPay вже почало успішно використовуватися в мобільних додатках декількох служб таксі.

Нагадаємо, точну дату, коли сервіс почне працювати в Україні, представники Uber не озвучують. Відомо лише, що Uber-Україна очолив бізнесмен Аркадій Вершебенюк, а свою роботу сервіс почне зі столиці.

Зараз ви читаєте новину «Українці запустять аналог Uber». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути