Ексклюзиви
неділя, 22 вересня 2019 10:31

Україна і Туреччина домовились про взаємовизнання водійських прав

Україна і Туреччина домовились про взаємовизнання водійських прав
ukrinform.com

Вітчизняними водійськими правами можна буде скористатися в Туреччині. Про це домовились міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та Голова Національної поліції Сергій Князєв під час зустрічі з міністром внутрішніх справ Турецької республіки Сулейманом Сойлу.

У свою чергу водійські посвідчення турків будуть діяти на території нашої держави.

Також Київ продовжує активну роботу у контактній групі - України-Туреччини-Азербайджану-Грузії по боротьбі з транснаціональною організованою злочинністю.

" Туреччина вже передала двох громадян, яких розшукувала поліція України. Двох осіб, яких підозрюють в тероризмі ми передали Туреччині. Ще одна особа чекає на екстрадицію", - розповів Сергій Князєв у Стамбулі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський підписав закон про відстрочку штрафів для євробляхерів

У квітні 2019-го Кабмін України посилив контроль над видачею водійських прав. Тепер реєстрацію навчальних груп в сервісному центрі МВС необхідно проводити до початку занять.

Також змінили порядок видачі водійських прав. Іспити в автошколах фіксуються на відео, термін дії першого свідоцтва про закінчення навчання скоротили до двох років.

Зараз ви читаєте новину «Україна і Туреччина домовились про взаємовизнання водійських прав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути