Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2021 14:09

У Києві відбудеться мотоциклетний фестиваль

25-27 червня у Києві на території парку "Муромець" та розважального комплексу Х-парк у Києві відбудеться Moto Open Fest - всеукраїнський фестиваль розвитку мотоциклетної культури, мотоспорту, популяризації безпеки дорожнього руху та музики. Початок 25 червня о 16:00 під Аркою Дружби народів.

Організаторами Moto Open Fest є Федерація мотоспорту міста Києва та команда Atlas Weekend під егідою Київської міської державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'їдуться спортсмени з усієї України - відбудуться змагання з мотокросу

Програма заходу розрахована на три дні. Вона включає в себе мотовиставку BikeLand, мото тюнінг-шоу, змагання на хард ендуро для ATV/UTV, кубок кастомайзингу, BMW GS Motorancho шоу, гідроквест на Дніпрі, рок-концерт і багато іншого.

Автор: motoopenfest.com.ua
  Програма фестивалю
Програма фестивалю

Цьогорічний фестиваль матиме два окремі майданчики: для мотоактивностей та рок-концерту. У рамках заходу виступатиме чимало музичних гуртів: "Беz Обмежень", "Ляпіс-98", "Мачете", "Друга Ріка", "Скрябін", "Тартак", "Моторола", "Prime Orchestra" та інші.

Вхід на фестиваль вільний.

У кінці травня відбувся найбільший технічний фестиваль України OldCarLand. У ньому взяли участь понад півтисячі одиниць техніки

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться мотоциклетний фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути