понеділок, 24 жовтня 2011 18:24

У Києві показали ретроекзотику: "Роллс Ройси" та "Мерседеси" за 1 мільйон
31

Фото: Фото: Володимир Мукан

З 21 по 23 жовтня у Києві вчетверте пройшла виставка "Ретро та екзотика мотор шоу". Захід відбувся у Міжнародному виставковому центрі неподалік метро Лівобережна.

У павільйоні показали близько 50-60 автомобілів минулого сторіччя та екзотичних сучасних машин. Найдорожчі - "Роллс Ройс", "Мерседес-Бенц", "Бентлі". Такі моделі  коштують понад 1 млн грн.

У  першому ряду павільйону стояли радянські автомобілі 1960-х років: "волги", "запорожці", "москвичі", "побєди". За ними - німецькі автомобілі.

На заході представили головних флагманів марки "Мерседес-бенц". Емблеми цих автомобілів фотографували найчастіше.

"Ну куди лізеш? Це не для рук, а для очей", - обурено вичитував представник господаря на виставці хлопцю років 15. Після того протирав ганчіркою емблему.

Трохи далі стояли спортивні пластикові машини.

"Всі вони саморобні. Ми їх називаємо кіткарами. Ці автомобілі робимо на замовлення. Беремо базу та двигун від потриманої іномарки, розробляємо макет - і через рік машина готова. Коштує таке задоволення від 10 тисяч доларів", - розповів говорить Володимир Луценко, член українського клубу автобудівельників .

Найбільше людей було біля "американців": "б'юїка", "понтаіка", "форда".

"Цьогоріч ми орендували більший зал, щоб вмістити більше автомобілів і глядачів. Основним завданням було й залишається оновлення виставки, тому з'являються автомобілі, яких до цього ще в нас не було. Наприклад, "Опель Адмірал" був реставрований прямо перед виставкою. На цій виставці пройшли семінари з реставрації та догляду за автомобілем, весною плануємо запустити ще й аукціон", - зазначив організатор "Ретро та екзотика мотор шоу" В'ячеслав Хорєв.

Зараз ви читаєте новину «У Києві показали ретроекзотику: "Роллс Ройси" та "Мерседеси" за 1 мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути