Ексклюзиви
понеділок, 18 січня 2016 12:36

ТОП-5 автомобілів, які гірші за своїх попередників
5

Нові моделі можуть стати гіршими за за попередників через технічні характеристики, а іноді вони стають жертвами помилкових асоціацій. Про це повідомляє портал CarThrottle.

Наприклад, видатний Holden Monaro. Його ніхто не купував у Америці, тому що для цього ринку його перейменували в Pontiac GTO без жодних реплік та подібностей з оригінальним GTO. Незалежно від причин, іноді нові моделі зазнають фіаско у порівнянні з їх попередниками. Ось кілька прикладів, які потрапляють в категорію "Про що вони думали?".

Ford Mustang 1974 року випуску. Автовиробник розумів, що час потужних моторів пройшов. Тому Mustang перетворили в компактний і економічний автомобіль. Хоча спочатку був успіх у продажі, незабаром модель стала посміховиськом колись культової марки маслкарів.

Автор: CarThrottle
 

Volkswagen Golf III VR6 1995 р.в. Тут проблема не тільки у падінні якості, порівняно з МК III GTI, а і марність двигуна V6 у хетчбеку. VR6 мав високу потужність, але абсолютно позбавлений балансу і керованості, порівняно з версією GTI.

Автор: CarThrottle
 

Mitsubishi Eclipse 2000 р.в. У Mitsubishi вірили, що передній привід і мотор V6 буде кращим, ніж турбований двигун з чотирма циліндрами і привід на всі колеса. Сподівання автовиробника не виправдались.

Автор: CarThrottle
 

Ford Thunderbird 2002 р.в. Протягом багатьох десятиліть шанувальники Т-bird просили у Ford перетворення моделі в оригінальний двомісний спорткар, як це було в 1955-1957 роках. Модель Thunderbird 2002 року повинна була знову отримати статус конкурента Corvette (яким оригінальний Thunderbird був у 50-х роках). Натомість вийшов дивний ретро дизайн з млявим розгоном, який навіть не на одному рівні з 47-річною оригінальною моделлю.

Автор: CarThrottle
 

Mazda RX-8 2004 р.в. Після RX-7 з роторним твін-турбо, який дуже складний і дорогий в експлуатації, Mazda спробували створити RX-8 з атмосферним роторним двигуном, що б придбати більше широку аудиторію. Новинка втратила весь шарм, яким володіла RX-7.

Автор: CarThrottle
 
Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 автомобілів, які гірші за своїх попередників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути