Ексклюзиви
середа, 23 травня 2018 09:46

Тест-драйв, дрифт і перегони "Формули-1" - відбудеться фестиваль New Cars Fest

На вихідні, 2-26 травня, відбудеться фестиваль нових автомобілів New Cars Fest 2018. Він проходитиме на столичному ВДНГ, що на просп. Академіка Глушкова, 1.

На фестивалі презентують останні новинки провідних світових автомобільних брендів. Покажуть машини економ- і люкс-класу, елекромобілі, гібриди, кросовери і кабріолети. Серед експонатів - Audi A5, Mazda CX-5, Renault Megane Sedan, Mercedes-Benz E-Class Coupe, Toyota CH-R HybridKia Niro.

Крім того, на заході покажуть найкращий легковий автомобіль року в Україні - Ford Fiesta нового покоління.

Автор: AutoWeek
   Ford Fiesta
Ford Fiesta

Одна з локацій фестивалю - майданчик дрифт-таксі. Дрифтери покажуть свою майстерність. Відвідувачі заходу також матимуть змогу проїхатися на справжньому спортивному автомобілі.

На фестивалі можна взяти авто на тест-драйв. Відвідувачі зможуть сісти за кермо Ford Edge, Ford Fiesta, Ford Kuga, Honda Civic, Hyundai Tucson, Hyundai Elantra, JAC S3, Subaru Forester, Subaru XV.

Автор: PovozCar
  Hyundai Tucson
Hyundai Tucson

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розкішна розкіш" - як рекламують автомобілі з найкращими інтер'єрами

У неділю, 27 травня "покажуть етап "Формули 1" на трасі Монте-Карло. Гості New Cars Fest зможуть у реальному часі спостерігати за перегонами. Транслюватимуть етап на великому екрані розміром 4Х6 м.

New Cars Fest - це не тільки автомобілі, а й цікаві розваги. Протягом 2 днів на головній сцені буде концертна програма. Хедлайнером фестивалю став рок-гурт "Табула раса". Вони заспівають на сцені у суботу.

Автор: tabularasa
  Табула Раса
Табула Раса

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як рекламують найпопулярнішу серед українців модель авто

Для найменших відвідувачів організатори створили дитячий майданчик. Тут дітей розважатимуть професійні аніматори. Також на NewCarFest можна безкоштовно взяти на прокат сучасну і технологічну дитячу коляску.

8-й фестиваль ретроавтомобілів OldCarLand розпочався 27 квітня. Тривав 5 днів на території столичного Державного музею авіації. Цього року на свято приїхали більше як 1 тис. старих автомобілів з усієї України. Серед експонатів – спортивні машини, європейські легковики 1930-х, американські седани 1970-х і моделі радянського автопрому різних років випуску.

Зараз ви читаєте новину «Тест-драйв, дрифт і перегони "Формули-1" - відбудеться фестиваль New Cars Fest». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути