субота, 27 жовтня 2018 21:51

Шоу Tesla Model X і 450 квадратів площі - відкрили велетенський салон з продажу електромобілів
5

Відкрили автосалон з продажу електромобілів на 450 квадратних метрів
Фото: Борис Пашніков
Відкрили автосалон з продажу електромобілів на 450 квадратних метрів
Відкрили автосалон з продажу електромобілів на 450 квадратних метрів
Відкрили автосалон з продажу електромобілів на 450 квадратних метрів
Відкрили автосалон з продажу електромобілів на 450 квадратних метрів

Сьогодні відкрили найбільший центр із продажу й обслуговування електромобілів у Західній Україні. Він знаходиться на вул.Євгена Коновальця, 433 в Івано-Франківську. Працюватиме під трьома брендами – ElectroFuture, ElectroCars, IFCars.

"Відкриття цього салону має грандіозне значення для всього регіону. Адже тут до цього часу не було ні подібних автоцентрів, ні станцій технічного обслуговування такого рівня", - говорить СЕО компанії ElectroCars Олександр Кравцов.

Приміщення автоцентру - на 450 квадратів. Там уже продають машини більш як 6 брендів. Серед них BMW, Nissan, Fiat, Toyota, Mercedes Benz та інші. Крім цього є чимале СТО на 15 підйомників для обслуговування електричних автівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тотальне подорожчання та скасування пільг - що чекає на покупців електромобілів

"Такого різноманіття електромобілів немає у більшості столичних салонів. Скоро у всій Івано-Франківській області побільшає і зарядних станцій для цих машин. Мережу планує розвивати компанія IFCars", - каже він.

Місто виграло грант ЄБРР на розвиток електрозаправок у напрямі Румунії на 500 тис. євро.

Найдешевший із представлених машин - італійський Fiat-500. Така вживана модель коштує від $14,5 тис. Найдорожча - американська Tesla Model X за $90 тис.

"Ця машина привернула до себе найбільше уваги серед перших відвідувачів. За допомогою Model X вдалося влаштувати ціле шоу із відчиненням вгору задніх дверей і мерехтінням фар. Окрім того – це наймісткіший електромобіль салону. У нього два багажника й три ряди сидінь. На одному заряді електромобіль проїздить близько 500 кілометрів", - каже Борис Пашніков, менеджер регіонального розвитку компанії ElectroCars.

Із січня наступного року на ввезення електромобілів знову оподаткують. Потрібно буде сплачувати ПДВ і акцизний збір. На 2019 рік податкові пільги не передбачили й альтернативного законопроекту не прийняли.

Зараз ви читаєте новину «Шоу Tesla Model X і 450 квадратів площі - відкрили велетенський салон з продажу електромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути