Ексклюзиви
четвер, 04 квітня 2019 15:44

Ще один спеціальний всюдихід КрАЗ-6322 виготовили для ЗСУ

  Компанія КрАЗ представила оновлену "технічку" на замовлення військових
Компанія КрАЗ представила оновлену "технічку" на замовлення військових

Новеньку "технічку" на базі бортового КрАЗ-6322 виготовив Кременчуцький автозавод на замовлення військових. Відмінність від аналогічних машин в лінійці – встановлений за кабіною кран-маніпулятор.

Всюдихід має стандартну комплектацію. Призначення - завантаження на платформу та перевезення агрегатів й устаткування, а також буксирування причепів усіма видами доріг та в умовах бездоріжжя. У кабіні передбачені місця для кріплення особистої зброї водія і пасажирів, встановлена система регулювання тиску в шинах для керування автомобілем у складних умовах бездоріжжя.

Кран – маніпулятор фірми Palfinger, встановлений за кабіною, має вантажний момент 11,3 тм, максимальний виліт стріли 8,2 м та вантажність 6680 кг.

Використовуватиметься в комплексі з іншою спецтехнікою. Подібні спецмашини КрАЗ спроектував та виготовляв для післявоєнного відродження Іраку майже 15 років тому.

Нагадаємо, 2004-го "АвтоКрАЗ" у важкій конкурентній боротьбі з західноєвропейськими компаніями виграв тендер, оголошений США в рамках післявоєнного відродження цієї країни, на поставку великої партії автомобілів КрАЗ різних моделей. Протягом 2004-2006 років до Іраку відправили понад 2200 вантажівок КрАЗ різних моделей на базі КрАЗ-6322, серед яких майже 200 авторемонтних майстерень КрАЗ-6322 ПАРМ.

Українські військові наголошують на потребі поповнення автопарків підрозділів спецтехнікою. Не вистачає повнопривідних універсальних майстерень та евакуаторів на колесах, які можуть працювати в умовах повного бездоріжжя. Саме такими вантажівками вважається техніка КрАЗ – проста та найкраща із прохідності серед машин свого класу.

Підприємство не має тієї кількості замовлень для військових, яке спроможне виконувати задля завантаження виробничих потужностей і трудового колективу, зміцнення обороноздатності країни та розвитку її економіки. КрАЗ чекає на замовлення військових.

Зараз ви читаєте новину «Ще один спеціальний всюдихід КрАЗ-6322 виготовили для ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути