неділя, 31 травня 2020 23:55

Сам крутить кермо й плавно проїжджає ями - 5 особливостей найбільшого кросовера Citroen
14

Нещодавно в Україні почали продавати новий кросовер Citroen C5 Aircross. Це найбільший позашляховик цієї французької марки. Незважаючи на відповідність моделі корпоративному стилю Citroen, вона має чимало цікавих особливостей.
Gazeta.ua пропонує 5 найцікавіших.

1. Є великий вибір персоналізацій

Загалом C5 Aircross можуть зробити у 30 варіантах персоналізацій. Серед них може бути 7 кольорів кузова, 4 варіанти салону, два різні дизайни колісних дисків і три кольори окантовки кузовних накладок.
Така можливість складати бажане поєднання основного кольору й деяких елементів зумовлена особливістю побудови кузовних панелей. Їхній дизайн передбачає певні кольорові акценти.

2. Оснащений новою підвіскою

Citroen обладнаний амортизаторами нової генерації. Вони максимально м'які в середньому положенні штока й найжорсткіші в крайніх положеннях. Це дозволяє практично непомітно проїздити дрібні вибоїни.

3. Встановлено три окремі сидіння позаду

Замість класичного заднього дивану і спинки із двох секцій, як це у більшості автомобілів подібного класу, в новинки - три окремі сидіння. Кожне з них можна регулювати за розміщенням відносно близькості до передніх сидінь. Спинки кожного із крісел такою можна регулювати за нахилом або повністю складати. Це дає більші можливості трансформації салону під час перевезення габаритних вантажів.

4. Комплектують відеореєстратором

Пристрій ConnectedCAM встановлено в стандартному місці - біля дзеркала заднього огляду. Він має функцію миттєвої зйомки для передачі фото і відео через соцмережі.

5. Має 12 систем допомоги водієві

Серед електронних помічників виробник встановлює залежно від комплектації систему моніторингу мертвих зон, контролю рядності руху, автоматичне гальмування в екстрених ситуаціях тощо. Є камера заднього огляду. Вона вмикається автоматично після увімкнення задньої передачі. На жаль, камери в передньому бампері немає.
Citroen C5 Aircross у топовій комплектації оснащений безключовим доступом. Для відкриття дверей достатньо торкнутися до водійської ручки, для запуску двигуна — натиснути кнопку запуску силового агрегату.

Зараз ви читаєте новину «Сам крутить кермо й плавно проїжджає ями - 5 особливостей найбільшого кросовера Citroen». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути