Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 15:06

Показали шпигунські фото нового кросовера Audi

Новий електричний кросовер Audi E-Tron Quattro сфотографували під час таємних випробувань у Європі. Автомобіль був у захисному камуфляжі.

Автор: Carscoops
  Audi E-Tron Quattro
Audi E-Tron Quattro

Він має традиційний для кросоверів Audi дизайн. За розмірами він буде трохи більшим за Q5. В електричної версії - пологіший дах, який закінчується спойлером на задніх дверях та тонкі дзеркала з вбудованими вказівниками поворотів, пише "24 канал". Позаду в машини відсутня вихлопна труба.

Фахівці прогнозують, що ймовірно, що в Audi E-Tron Quattro буде 3 електродвигуна. Завдяки ним під капотом у кросовера буде до 496 к.с.

Автор: Carscoops
  Audi E-Tron Quattro
Audi E-Tron Quattro

До 1-ї "сотні" вона розганятиметься за 4,6 с. Максимальна швидкість Audi E-Tron Quattro буде 210 км/год. На одному заряді вона може проїхати до 500 км. Повністю зарядити її можна буде за 50 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi та Porsche спільно розроблятимуть електрокари

E-Tron Quattro запустять у наступному році.

Німецький автовиробник презентував концепт - Audi TT Clubsport. Купе з похилим дахом матиме 20-дюймові диски зі спортивною гумою, широку решітку радіатора. Німці не розкривають усіх деталей новинки. Відомо, що його оснастили 5-циліндровим двигуном об'ємом 2,5 л і потужністю 600 к. с. Автівка може розігнатися до 100 км за 3,6 с. Її максимальна швидкість - 310 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Показали шпигунські фото нового кросовера Audi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути