Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2018 20:50

Показали рідкісний Packard, на якому приймали паради
30

Фото: Олена Капнік

На 9-му найбільшому технічному фестивалі України OldCarLand показали Packard Super Eight 1935 року випуску. На захід авто привезли з Дніпра.

Вартість Packard оцінюють у $500 тис. Автомобіль люкс-класу компанія Packard випускала в американському штаті Мічиган.

Авто має вертикальну решітку радіатора і масивні крила. Зверху на крилах - великі овальні фари. Знизу - круглі. З обох боків лобового скла також виступають фари. На капоті - хромований птах.

Автор: Володимир Мукан
  Вартість Packard оцінюють у 0 тис.
Вартість Packard оцінюють у 0 тис.

Двері відчиняються назустріч один одному. Біля вікон передніх дверей - круглі дзеркала. Зі сторони водія на крилі встановили додаткове колесо. Над ним - сигнал-дудка. Під порогом - підніжка

Авто має змінний шкіряний дах. Ззаду на ньому - прямокутне вікно. Двері багажника відкриваються доверху. Біля них маленькі червоні ліхтарі. Є окрема підставка для валіз, прикріплена біля заднього бампера.

Автор: Олена Капнік
  Під час реставрації у Packard обшили шкірою салон. На задньому ряді сидінь встановили столик з мінібаром.
Під час реставрації у Packard обшили шкірою салон. На задньому ряді сидінь встановили столик з мінібаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше масове авто і машина часів Третього Рейху - найстаріші автомобілі фестивалю OldCarLand

В інтер'єрі салону - шкіра. Середина авто сучасна, у ретростилі. Вікна і двері оздоблені деревом. Прилади розташовані по усьому периметру панелі приладів. У двері вмонтували динаміки. На задньому ряді сидінь - столик з мінібаром.

"Це був один з трьох перших автомобілів компанії, які потрапили у Радянський Союз. На автомобілі у Києві після війни приймали паради. Реставрували автомобіль у майстерні DCS чотири роки. Зовнішній вигляд наближений до оригіналу. Шукали довго комплектуючі. На 70 відсотків Packard укомплектований "рідними" деталями. Не "рідні" - силовий агрегат, трансмісія, ходова частина. У білий колір перефарбували кузов. Салон перетягнули шкірою. Замовляли спеціальну оббивку", - розказує Gazeta.ua Сергій Любченко з Дніпра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Придатними були тільки каркас і днище" - на OldCarLand показали унікальну парадну "Волгу"

Під капотом - 6,3-літрова рядна вісімка від BMW/. Потужність двигуна мотора - 145 к. с. Максимальна швидкість машини становить близько 150 км/год.

На фестивалі автомобіль нагородили як кращий кастом-автомобіль.

28 вересня розпочався найбільший технічний фестиваль України OldCarLand. Захід тривав 3 дні на територій столичного ВДНГ, що на проспекті Глушкова, 1. На святі показали близько 1 тис. старих транспортних засобів з усієї України та світу. Зокрема,Латвії, Литви, Польщі, Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Показали рідкісний Packard, на якому приймали паради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути