Ексклюзиви
середа, 19 червня 2019 18:02

Показали пікап Tesla, побудований на базі Model 3

Показали пікап Tesla, побудований на базі Model 3
У Мережі показали пікап Tesla, побудований на базі Model 3. Фото: interestingengineering.com

У Мережі показали пікап Tesla, побудований на базі Model 3.
У переробці Model 3, власниці електрокару допомогли в тюнінг-ательє Rich Rebuilds, яке спеціалізується на реконструкції машин Tesla. Це авто обрали бо у нього алюмінієвий кузов, а не металевий, як у Model S і X.
Процес створення пікапа мав кілька етапів. Спочатку демонтували салон, дах і багажник. Потім машину позбавили "зайвих" задніх стійок. Наприкінці – встановили каркас в кузові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як отримати компенсацію за ДТП через погані дороги

Між тим, новий пікап отримав ще й багажник зі зварених сталевих труб на даху електромобіля. На ньому закріпили три невеликих прожектора, які надали машині експедиційного вигляду.
Відео з переробленим електрокаром з'явилося на YouTube-каналі Simone Giertz. У підпису до ролика повідомили, що авторка каналу втомилася чекати, коли ж Tesla явить світу свій оригінальний пікап і тому вирішила створити його самостійно.
Пікап назвали Truckla, від слів Tesla і track, повідомили на tsn.ua.

Компанія Tesla розробляє перший серійний електричний пікап. Він матиме повнопривідну динамічну підвіску і буксирувальний потенціал близько 140 тонн. Електрокар оснастять елементами живлення, що забезпечить машині запас ходу близько 700 км, про це заявив генеральний директор Tesla Inc. Ілон Маск.

Зараз ви читаєте новину «Показали пікап Tesla, побудований на базі Model 3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути