Ексклюзиви
понеділок, 06 квітня 2020 20:02

Показали невдалі "тачки" з ретромотивами
3

Nissan Be-1
Фото: Авто24
Ford Thunderbird
Chevrolet SSR

Популярні автовиробники періодично додають ретромотиви в сучасні моделі. Цей маркетинговий хід повинен збирати максимальний прибуток, однак деякі сучасні моделі в стилі ретро не знайшли своїх поціновувачів, повідомили в Акцентах.

Chevrolet SSR міг би стати родзинкою будь-якої колекції. У ньому об'єднали деталі 4 типів машин: маслкар, кабріолет, купе і пікап. Також це авто отримало жорсткий дах і двигун від Corvette. Під його капотом встановили двигун потужністю 400 к. с. Він здатний розігнати Chevrolet SSR до 100 км/год за 5,3 сек. Виробники заявили, що ця модель перегукується з робочою конячкою Chevrolet 3100 Truck 1947 року.

Авто випускали 3 роки, але змогли продати лише 24 тисячі машин. Для США це майже нічого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецька тюнінгова компанія ABT зробить потужнішим універсал Audi RS 6 Avant

Nissan Be-1 виробляли в 1987-1988 роках, коли японська мода на ретро була на піку. Хоча авто відповідало всім трендам того часу, Nissan Be-1 не став популярним і був знятий із виробництва. Зараз автоексперти бачать у цій мініатюрній моделі риси чотирьох машин - Austin Mini, Renault 4, Citroen 2CV і Fiat 500. Ве-1 був оснащений двигуном і іншими вузлами від Nissan Micra I. З конвеєра зійшли 10 тисяч таких автомобілів.


Ford Thunderbird випускався в 2001-2005 роках. Причини того, що машина не стала популярною, залишаються загадкою. У цій моделі знайшли відображення риси ретроавтомобілів 1955-1957 років. Деякі автоексперти побачили причини в її громіздкості - довжина кузова 4,7 м, вага 1,7 т. При цьому в салоні поміщалося лише двоє людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Volkswagen повідомили про презентацію кроссовера Tayron X

Американський автовиробник Tesla підлаштувався під сучасні реалії і придумав 2 способи віддаленої передачі ключів власникам електрокарів, придбаних у компанії.

Зараз ви читаєте новину «Показали невдалі "тачки" з ретромотивами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути