Ексклюзиви
неділя, 19 грудня 2021 17:25

Почалося голосування за кращі автомобілі в Україні

  Фото: autoroku.ua
Фото: autoroku.ua

Стартувало голосування за "Автомобіль року в Україні 2022". Воно відбуватиметься до 31 січня 2022 року на сайті національної акції "Автомобіль року в Україні".

Головними номінаціями традиційно є машини зі званням "Легковий автомобіль 2022" та "Кросовер/SUV 2022".

Кожен охочий може лишити голос на сайті autoroku.ua. Серед всіх, хто голосуватиме щотижня, розігруватимуть талони на пальне, автомобільні пилососи та компресори, набір інструментів тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електромобілі, гібриди, технологічні кросовери – випробували одні з найновіших автомобілів в Україні

За результатами голосування громадського журі будуть визначені по 5 фіналістів у головних номінаціях. Ці машини у лютому протестує на фінальному тест-драйві експертне журі.

  Фото: autoroku.ua
Фото: autoroku.ua

За сумою балів експертного та громадського журі в березні 2022 року буде названо Легковий автомобіль 2022 та Кросовер/SUV 2022, та переможців додаткових і спеціальних номінацій. Серед додаткових номінацій будуть такі:
- Легковий автомобіль преміум-сегменту
- Кросовер/SUV преміум-сегменту
- Легковий електромобіль
- Електрокросовер/SUV
- Плагін-гібридний легковий автомобіль
- Плагін-гібридний кросовер/SUV
- Гібридний автомобіль
- Співвідношення ціна/якість
- Дизайн
- Спортивний автомобіль.

Крім цього, визначать переможців у спеціальних номінаціях: Легковий автомобіль люкс-сегменту, Кросовер/SUV люкс-сегменту. В акції також представлені автомобілі легкового комерційного сегменту в номінаціях "Пікап", "Компактний фургон" та "Фургон", але голосувати за такі автомобілі буде лише Експертне журі у складі окремої групи, що мають досвід створення оглядів або випробовування авто, представлених у цих номінаціях.

Акція проходить щорічно з 2001 року. Цього року в акції взяли участь 44 моделі автомобілів, з яких 25 боролись за перемогу в головних номінаціях – Легковий автомобіль 2021 та Кросовер/SUV 2021.
В номінації "Легковий автомобіль 2021" перемогла чеська Skoda Octavia. У номінації "Кросовер 2021" кращим став французький Peugeot 2008.

Зараз ви читаєте новину «Почалося голосування за кращі автомобілі в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути