Ексклюзиви
субота, 16 травня 2020 13:22

Переплутала газ із гальмом - співробітниця автомийки ледь не втопила Nissan в озері

Працівники автомийки в Києві ледь не втопили автомобіль свого клієнта в озері на Харківському масиві. Пошкодили бампери, днище і піддон коробки передач.

Власниця червоного кросовера Nissan Juke віддала машину в мийку Traffic на столичному просп.. Миколи Бажана, 1-Т На прохання працівників сервісу лишила у них ключі, йдеться у пості Влада Антонова із dtp.kiev.ua. Він оперативно публікує на своїй сторінці курйози й надзвичайні ситуації, що стаються в столиці. Розмістив розповідь власниці машини.

Автор: dtp.kiev.ua
  Стажерка автомийки без водійського посвідчення спрямувала клієнтське авто в озеро
Стажерка автомийки без водійського посвідчення спрямувала клієнтське авто в озеро

"Приїхала на автомийку Traffic за адресою пр-т Бажана 1-Т, вже обслуговувалася там кілька разів. Мийка досить козирна при рахунку за зовнішню мийку + килимки + протерти приладову панель нарахували 465 грн", - розповідає власниця кросовера.

Авто в роботу у неї прийняв працівник мийки. Сказав, що авто буде готове за годину.

"Він наполіг, щоб віддала ключі і приходила через година. Я прийшла через 45 хвилин побачила на території парковки біля мийки якийсь кіпіш, а потім і свою машину наполовину в кюветі, яку тримали мужиків 10, щоб не покотилася далі й інша машина на тросах намагалася витягнути її, обтираючи днищем моєї автівки бордюр, - розповідає власниця Nissan Juke. - Виявилося, що хтось із співробітників дав вказівку вигнати машину на вулицю з мийної кабіни дівчині 1999 року народження без водійського посвідчення взагалі. Вона ще й не була працівником мийки, лише стажувалася. Дівчина, за її словами, переплутала педалі. Дивно ще як далі в озеро не виїхала. Авто пошкоджене не на одну тисячу доларів, разом з бамперами, а також, швидше за все, пошкодженою коробкою. При повному КАСКО як буде виплачуватися компенсація в такій ситуації поки не зрозуміло. На дівчину складено адмінпротокол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщу пішки: українців почали пускати через кордон

Два роки тому п'яний автомийник одного зі столичних сервісів викрав автомобіль проросійського політика і кума російського президента Віктора Медведчука. Викрадач не впорався із керуванням потужного позашлховика "Мерседес Бенц" і розбив його.

Зараз ви читаєте новину «Переплутала газ із гальмом - співробітниця автомийки ледь не втопила Nissan в озері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути