Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2020 17:57

Назвали надійне моторне масло від лідера світового автохімпрому

Торговельна марка Bardahl є одним із представників сучасного автохімпрому, який викликає найбільшу довіру та спеціалізується на випуску моторних і трансмісійних масел, присадок, очисників, охолоджувальних і гальмівних техрідин, а також інших продуктів для обслуговування найуніверсальнішого авто- і мотопарку. Комплексна й одночасно збалансована продуктова лінійка розрахована як на власників легкових машин і мотоциклів, так і на водіїв вимогливих спорткарів і потужних тягачів.

Функціональне моторне масло бренду, комплексний вибір якого можна знайти на ресурсі oil2go.com.ua, проходить багаторівневий контроль якості на всіх стадіях виготовлення, починаючи від перших хімічних реакцій і закінчуючи розфасовкою готової продукції. Компанія має в своєму розпорядженні високотехнологічний лабораторно-дослідницький комплекс, фахівці якого постійно працюють над вдосконаленням виробничих рішень, що й стало запорукою першості Bardahl у міжнародному автохімічному сегменті.

  Торговельна марка Bardahl представлена на п'яти континентах
Торговельна марка Bardahl представлена на п'яти континентах

Шлях до успіху

Наприкінці 40-х років ХХ століття норвезький інженер-хімік Оле Бардаль заснував у США підприємство з виробництва змащувальних матеріалів. Будучи зохорленим автоспортом, він розробив революційну присадку з антифрикційними властивостями, яка дозволила підвищити ККД двигуна і скоротити знос його деталей майже удвічі. Її дія грунтувалася на формуванні стійкої масляної плівки на металевих парах тертя, що заповнює собою наявні порожнини і мікродефекти. Даний принцип ліг в основу всіх протизносних добавок, що нині виготовляються.

Вихід на американський ринок приніс ТМ Bardahl небувалий успіх, і незабаром вона відкрила свої представництва в Західній Європі та Південно-Східній Азії. Окрім комерційної та дослідницької діяльності Оле Бардаль активно брав участь у гоночних змаганнях, виступаючи спонсором команд на заїздах Formula 1, Indianapolis 500, NASCAR і 24 Heures du Mans. На болідах відбувалося тестування ефективності масляних складів і технічних рідин в екстремальних умовах, що сприяло оптимізації їхньої рецептури.

У 1999 році Міжнародна організація ISO сертифікувала автохімію Bardahl за стандартом 9001, що стало черговим підтвердженням її якості й надійності.

  Торговельна марка Bardahl представлена на п'яти континентах
Торговельна марка Bardahl представлена на п'яти континентах

Сучасні реалії

Зараз торговельна марка представлена на п'яти континентах, а її асортиментний ряд продається в понад 90 країнах світу. У продукції, що випускається даним виробником, реалізовані такі інноваційні технології:

• Polar+ – особливе поєднання хімічних елементів, які перетворюють механічне тертя на збалансовану взаємодію всіх вузлів мотора;
• Fullerene C60 – трьохатомний вуглець, який скорочує фрикційний опір за допомогою створення буферної зони між дотичними поверхнями;
• Octane/ Cetane Booster – добавка, що міститься в присадках для бензинових і дизельних ДВЗ, які максимально розкривають експлуатаційний потенціал палива.

Паливно-мастильні матеріали Bardahl отримали допуски найбільших автоконцернів, серед яких Volkswagen, GM, Hyundai, Peugeot, Fiat, Renault, Mazda і багато інших. Задані компанією високі стандарти до цього дня продовжують завойовувати визнання світової спільноти. Серед її партнерів значаться такі індустріальні гіганти, як Boeing, General Electric і NASA.

Зараз ви читаєте новину «Назвали надійне моторне масло від лідера світового автохімпрому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути