вівторок, 31 березня 2020 11:16

Надійні та невибагливі - з якими двигунами краще обирати вживане авто

Надійні та невибагливі - з якими двигунами краще обирати вживане авто
Як правильно вибрати двигун. Фото uk.med-auto

У разі вибору автомобіля важливим критерієм є надійність двигуна. Багато виробників намагаються зменшити об'єм і зберегти потужність, але це скорочує ресурс агрегату.

За останні роки велику довіру користувачів мав французький мотор К7М об'ємом 1,6 л. Він має просту будову, обслуговування і ресурс на 300 тис. км. Такий двигун використовують в моделях Logan, Sandero. Потужнішу модель К4М, окрім Logan, встановлюють на Kangoo. Її розраховано на ресурс у 400 тис. км пробігу.

Великий ресурс і надійність вирізняють двигун Mitsubishi 4G63. На його основі зробили дволітрові силові агрегати G4KD, 4B11. Ці версії розраховано на 350 тис. км. Їх встановлюють на KIA, Hyundai Elantra, Mitsubishi Lancer.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таких лише 5 у світі: продають Nissan Juke із 700-сильним двигуном

Мотор Opel Z18XER, має надійні ремені та систему подання бензину. Зустрічається на моделі Astra, Zafira. Без ремонту працює до 250 тис. км з потужністю 140 к.с. Цей двигун зберігає затребуваність на ринку.

Надійність, економічність та нові екологічні стандарти має японський мотор R18A (1.8) і R20A (2). Ресурс двигуна 250-300 тис. км. Його ставлять на Honda Civic, Accord.

Популярним двигуном є Renault-Nissan MR20DE з ресурсом 300 тис. км. Зараз ним комплектують X-trail, Quashqai, Renault Clio, Megane, Scenic.

Авто 2020 року - Новий Peugeot 508. Уперше в історії групи PSA в Україні переможцем в національній премії "Авто року 2020" став Peugeot 508, який отримав титул "Кращий легковий автомобіль 2020 року"

Зараз ви читаєте новину «Надійні та невибагливі - з якими двигунами краще обирати вживане авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути