Ексклюзиви
четвер, 07 листопада 2019 18:23

На Запоріжжі цілодобово будуть перевіряти вагу вантажівок

На Запоріжжі цілодобово будуть перевіряти вагу вантажівок
Вантажівки не будуть нищити дороги області. Фото: Petropavlivka.city

Прем'єр-міністр України доручив поліції у Запорізькій обл. цілодобово здійснювати ваговий контроль вантажівок та фур, що їздять дорогами області та обласного центру.

"В області ухвалили рішення, що управління Нацполіції та запорізьке управління Укртрансбезпеки мають цілодобово перевіряти всі вантажівки, які проїжджатимуть дорогами", - йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Укртрансбезпека спільно з поліцією буде забезпечувати цілодобове функціонування пунктів вагового контролю.

"Замість того, щоб цілодобово контролювати ситуацію на дорогах, обласне управління Укртрансбезпеки влаштувало відвертий саботаж — там відмовились виходити на роботу вночі. І тепер всі перевантажені фури перевозять грузи вночі, тим самим знищуючи дороги", — додають в уряді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський роздав чиновникам завдання до кінця 2020 року

Міст через Дніпро у Запоріжжі мають збудувати у найближчі декілька років. Цей міст будують вже 15 років. Хоча б одна сторона цього мосту має запрацювати за 1-1,5 роки.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук приїхав до Запоріжжя і жахнувся від мосту-довгобуду. "Місто з великим потенціалом, але занедбане неефективним менеджментом. За прикладами далеко ходити не треба".

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі цілодобово будуть перевіряти вагу вантажівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути