пʼятниця, 22 січня 2016 16:55

Mercedes тестує броньовик на базі "кубика"
4

Mercedes-Benz Test
Mercedes-Benz Test
Mercedes-Benz Test
Mercedes-Benz Test

Компанія Mercedes-Benz проводить тести нового броньованого автомобіля для силовиків. Про це повідомляє АвтоТСН.

Броньовик розробили на базі позашляховика Mercedes G500 4x4. На шпигунських фотографіях, які опублікувало видання Motor1, видно, що новий броньовик Mercedes-Benz укомплектований посиленим переднім бампером з буксирувальними вушками і шноркелем. Також машина відрізняється великим дорожнім просвітом, позашляховими покришками і порогами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW та Toyota тестує спільну модель

Захист новинки буде відповідати другого класу так званого натовського стандарту STANAG 4569. Вона зможе витримувати попадання бронебійно-запальних куль калібру 7.62 (на дистанції 30 метрів), а також підрив 155-мм осколково-фугасного снаряда (на відстані 80 метрів) або протитанкової міни фугасної дії.

Під капотом бронеавтомобіля розташували 3-літровий дизельний мотор V6 потужністю 181 к. с., який працює в парі з 5-ступінчастою автоматичною трансмісією та системою повного приводу. Новинка здатна розігнатися до 140 км/год максимальної швидкості. Про терміни появи нового броньовика Mercedes-Benz не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes тестує броньовик на базі "кубика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути