Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 13:22

Mercedes створив найпотужніший і швидший автомобіль серії SL (ФОТО)

 
Американське автомобільне видання Motor Trend опублікувало першу офіційну інформацію про найпотужніший Mercedes серії SL, розроблений тюнінговим ательє AMG. Новинка під назвою Mercedes-Вenz Sl65 AMG Black Series буде випущена в кількості всього 350 екземплярів і в США з"явиться наступного року.

Завдяки заміні стандартних крил автомобіля і капота на карбонові і використання стаціонарного даху з вуглеволокна замість знімної німецьким тюнерам вдалося знизити вагу машини майже на 260 кг - до 1850 кг Під капотом автомобіля стоїть 6,0-літровий турбодвигун V12 потужністю 670 к.с., який працює спільно з 5-ступінчастим "автоматом". Розгін з нуля до 100 км/ч у суперсильного Mercedes займе при такому моторі всього менше 4 секунд, а його максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 300 км/ч, хоча машина може спокійно розігнатися і до 350 км/ч.

Автомобіль також обладнаний потужним антикрилом, агресивним аеродинамічним обвісом кузова, новими гальмами і колісними кованими дисками - 19-дюймовими на передній осі і 20-дюймовими на задній. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes створив найпотужніший і швидший автомобіль серії SL (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути