Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2020 15:18

Має рекордне прискорення і двигун на 780 "коней" — Ferrari презентувала найпотужніший суперкар
7

Презентували суперкар SF90
Фото: autoreview
Презентували суперкар SF90
Презентували суперкар SF90
Презентували суперкар SF90
Презентували суперкар SF90

Італійська автокомпанія Ferrari презентувала найпотужніший суперкар SF90. Його назвали Spider. За основу взяли автомобіль SF90 Stradale.

Суперкар важить 1670 кг. Салон оснащений 16-дюймовою цифровою панеллю приладів, мультифункціональним кермом із сенсорними кнопками. Також є сенсорний дисплей для роботи з кліматичною системою і блок управління світлом та проєкційний екран.

Він має алюмінієвий дах, який можна закрити і відкрити під час руху за 14 сек. У складеному вигляді його зберігають в багажнику, об'єм якого понад 100 л.

Під капотом Spider розташований 4-літровий V8 Biturbo потужністю 780 к. с. Двигун внутрішнього згоряння працює паралельно з 3 електродвигунами. 2 розташований між ДВЗ і коробкою передач, а 2 інших — на передній вісі автомобіля. Вони відповідають за роботу передніх коліс.

Потужності батареї електрокара 7,9 кВт/год вистачає проїхати 25 км зі швидкістю 135 км/год. На розгін до першої "сотні" автомобілю потрібно 2,5 сек, а за 7 сек. він перевищує 200 км. Максимальна швидкість досягає 340 км/год.

Для Spider доступний трековий пакет Asetto Fiorano. До нього входить занижена підвіска, карбоновий кузовний обвіс і шини Michelin Pilot Sport Cup 2.

Вартість Spider SF90 в Італії сягає $558 тис., це понад 15 млн грн в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 представника Tesla зайняли провідні позиції в рейтингу найпопулярніших електрокарів світу

Компанія BMW запускає кросовер iX із запасом ходу 600 км. Це 2-й повністю електричний автомобіль марки. Його виробництво стартує 2021 року. Вартість електрокара може виявитися вище $70 тис., пише The Verge.

Зараз ви читаєте новину «Має рекордне прискорення і двигун на 780 "коней" — Ferrari презентувала найпотужніший суперкар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути