Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2022 22:56

Матричні фари й дистанційне керування зі смартфона - стартували продажі нового Nissan Qashqai
5

Цього тижня в Україні презентували нове покоління кросовера Nissan Qashqai. Також офіційно стартували продажі моделі.

Третя генерація Qashqai має абсолютно новий кузов. Дизайн автомобіля став значно сміливішим за попереднє покоління. Його розробкою займалася команда компанії Nissan Design Europe, розташована в центральній частині Лондона. А проектувала машину компанія Nissan Technical Centre Europe, розташована також у Великій Британії.

  Автор: topgir.com.ua
Автор: topgir.com.ua

Візуально модель стала більш цілеспрямованою із помітніше вираженими "плечевими лініями". Передня частина Qashqai має збільшену решітку радіатора і вузькі матричні фари з фірмовими денними ходовими вогнями в стилі бумеранга. Електроніка адаптує під час руху форму променя фар залежно від дорожніх умов та інших учасників дорожнього руху. Промінь розділений на 12 окремих елементів, які вибірково вимикаються при виявленні зустрічного транспортного засобу. Завдяки цьому нововведенню фари можуть випромінювати яскравіший промінь далі і ширше, але його форма ефективно змінюється, тому зустрічні учасники дорожнього руху не будуть засліплені.
Кросовер має чимало варіантів виконання - доступний в 11 кольорах кузова з п'ятьма двобарвними комбінаціями на вибір.
  Автор: topgir.com.ua
Автор: topgir.com.ua

Авто побудували на новій платформі CMF-C. Кузов став трохи визим і ширшим. Багажник новинки відтепер більший на 74 см ніж в попередньої генерації, його загальний об'єм - 504 л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тяговитий двигун і азартний характер - тест-драйв нового Nissan Qashqai

Салон машини також став просторішим. У ньому використали сучасні матеріали. По центру торпеди - 12,3-дюймовий екран. Керування дисплеєм здійснюється за допомогою нового перемикача на кермі. 10,8-дюймовий проекційний дисплей (HUD) є найбільшим у сегменті.

  Автор: topgir.com.ua
Автор: topgir.com.ua

Деякими функціями автомобіля можна керувати через смартфон. Наприклад, з нього можна вмикати фари, сигнал, центральний замок тощо.

Qashqai для нашого ринку комплектують бензиновим двигуном 1,3 DiG-T потужністю 130 або 150 к.с., який відповідає стандарту Euro6-d. Є нова система управління 4WD із можливістю вибору режимів руху Normal, ECO, Sport, Snow та Off-Road.

Автомобіль пропонують у 5 комплектаціях: Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna та Tekta+. Вартість моделі базової комплектації Visia стартує від 724 180 грн., а найдорожча коштує 1 113 660 грн.

Автор: topgir.com.ua
Автор: topgir.com.ua
Автор: topgir.com.ua
Автор: topgir.com.ua
Автор: topgir.com.ua

Перше покоління Nissan Qashqai було одним із перших масових кросоверів в Україні. Починаючи з 2007 року майже 30 000 машин цієї моделі продали в Україні. Друге покоління Qashqai і досі є найбільш популярним серед українських покупців бренду Nissan.

Зараз ви читаєте новину «Матричні фари й дистанційне керування зі смартфона - стартували продажі нового Nissan Qashqai». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути